Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ούτε δύο χρόνια κυβέρνησης της Ν.Δ. με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη


Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Δεν έχουμε φθάσει ακόμα στα δύο χρόνια κυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία, κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη και με Υφυπουργό τον κύριο Γεώργιο Γεωργαντά τον βουλευτή του Κιλκίς.

Μία κυβέρνηση που στηρίχτηκε με δύναμη από το Κιλκίς, για αυτό έχει την δύναμη ο Υφυπουργός να ακούγετε προς τον πρωθυπουργό. Μία δύναμη που αποχτήθηκε με μεγάλο και κοινό αγώνα που διοργάνωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ τότε και ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ τώρα, κύριος Παπαδόπουλος Μηνάς, εξασφαλίζοντας και τις τοπικές αρχές από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, τους δύο Δημάρχους του νομού, κύριο Κυριακίδη Δημήτριο για το Κιλκίς, κύριο Σιωνίδη για την Παιονία και τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κύριο Βεργίδη Ανδρέα

Μία ολοκληρωτική δύναμη των αρχών του τόπου, μία εκλογική δύναμη από τις πρώτες στην επικράτεια που θα μπορούσε να μας δώσει δύο Βουλευτές στην Νέα Δημοκρατία στο Κιλκίς, να δούμε τα οφέλη για το Κιλκίς.

Να ξεκινήσω από το διαχρονικό και πολυσυζητημένο δικαστικό κτίριο – Μέγαρο το οποίο εδώ και 45 χρόνια θα γίνει, δεν θα γίνει, που θα γίνει, πλέον δημοπρατείται και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει να γίνετε στον χώρο που αποφασίστηκε από το Δημοτικό συμβούλιο κατά υπόδειξη του Δημάρχου Κιλκίς κύριο Κυριακίδη που για την απόφαση αυτή έχουν γραφτεί και του έχουν αποδοθεί ένα σορό κακά δρώμενα. Κανείς μέχρι τώρα όσες κυβερνήσεις πέρασαν δεν θέλησαν να ασχοληθούν

Ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα είναι με το νοσοκομείο μας, μετά από αίτημα έγιναν επιτόπιες επισκέψεις από αρμόδιους υπαλλήλους των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε για να εκτιμήσουν την χάλια οικοδομική κατάσταση του νοσοκομείου ώστε να αποφανθούν επιστημονικά την αναγκαιότητα συντήρησης είτε κατασκευής νέων κτιρίων. Κάτι για το οποίο απαξίωσε και αρνήθηκε επανηλλημένως να κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση μετά από συνεχείς ενοχλήσεις προς το υπουργείο Υγείας.

Όσο για το προσωπικό έχουν προσληφθεί γιατροί και βοηθητικό προσωπικό, θα πεί κάποιος λίγοι είναι, ναι λίγοι είναι αλλά ήταν πολύ λιγότεροι

Σύνδεση της βιομηχανικής ζώνης με τον σιδηρόδρομο, θέμα το οποίο έχει πάρει τον δρόμο του προς λύση, ένα πάγιο διαχρονικό αίτημα από τους επιχειρηματίες της βιομηχανικής ζώνης – περιοχής.

Ο δρόμος καρμανιόλα Π.Α.Θ.Ε., έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την αποκατάσταση του δρόμου ως σύγχρονου δρόμου.

Το γηροκομείο Κιλκίς αισιοδοξούμε πως θα τελειώσει σε σύντομο χρόνο, ένα έργο πάνω από δέκα χρόνια, τα κατασκευασμένα μέρη αρχίζουν να καταστρέφονται, αλλά ο κύριος Νίκος Αβραμίδης δεν το έχει αφήσει στη τύχη του.

Η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών κερδίζει συνεχώς έδαφος προς μείωση της γραφειοκρατίας παρ' ότι το δημόσιο αντιστέκεται σθεναρά, φαίνεται πλέον στην καθημερινότητά μας.

Αυτά για μόλις δύο χρόνια κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και θα τολμήσω να πω με τον Βουλευτή και Υφυπουργό τον κύριο Γεωργαντά με την εκλογική δύναμη των πολιτών του Κιλκίς.

Για την απάντηση στον αντίλογο κάποιων που θα πουν πως δεν μπορούσε η προηγούμενη κυβέρνηση με τους τοπικούς εκπροσώπους της λόγω οικονομικής κρίσης, θα αναφέρω πως στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη ξεκίνησαν δρόμοι, σχολεία και αρκετά νέα δημόσια κτίρια, εδώ δεν μπορούσαν απλά να προγραμματίσουν να δρομολογήσουν τις μελέτες για τα διαχρονικά τοπικά προβλήματα; Σήμερα με ταχείς ρυθμούς γίνονται και οι μελέτες και προγραμματίζονται διαγωνισμοί κατασκευής των έργων.

Κάθε αγωνιζόμενος σε κάθε αθλητικό πεδίο θέλει την αναγνώριση του αγώνα του όταν είναι στον αγωνιστικό χώρο, έτσι και εγώ τολμώ να συγχαρώ για τον αγώνα που δίνει με τα αποτελέσματα στον αγώνα του, τον κύριο Γεωργαντά, κάτι που κατά την άποψη μου θα έπρεπε να γίνεται από όλους τους κομματικούς χώρους για όποιο κομματικό στέλεχος φέρνει αποτελέσματα για τον τόπο του και εν προκειμένου για το Κιλκίς. 

Μου έχει δώσει την εντύπωση πως μέχρι το τέλος της τετραετίας του θα έχουν λυθεί τα περισσότερα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν τον νομό Κιλκίς. Σίγουρα δεν μπορούν να λυθούν όλα, αλλά έχουμε χρόνια μπροστά μας για τα υπόλοιπα και για τα νέα προβλήματα που θα προκύπτουν.

* Δεν μιλώ με προσωπικό όφελος τουναντίον ίσως είναι σε προσωπική ζημία εάν τολμούσα να κατέβω υποψήφιος στον πολιτικό στίβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.