Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Έκτακτο: Αποσύρει την αίτηση συνταξιοδότησης ο Βασίλης Μακρίδης


- Αποσύρει την αίτηση συνταξιοδότησης ο Βασίλης Μακρίδης
- Για άλλα δύο χρόνια θα παραμείνει σαν ξεναγός στο Σπήλαιο Αγίου Γεωργίου
Του απεσταλμένου CNN-Kill Kiss: Αμπντούλ Καραπιπερίμ-Καραπιπερίμ
Χαράς Ευαγγέλια στη μικρή κοινωνία του Κιλκίς! Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους τους Κιλκισιώτες, ο Βασίλης Μακρίδης –ξεναγός και φύλακας στο Σπήλαιο Αγίου Γεωργίου-, είχε καταθέσει πρόσφατα τα χαρτιά του ώστε να συνταξιοδοτηθεί.

Παρά τις προσπάθειες του Δήμου Κιλκίς ώστε να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης, δυστυχώς για άλλη μια φορά … πάπαλα για την πόλη μας. Μόλις μία (1) θέση μονίμου υπαλλήλου ενέκρινε η κεντρική εξουσία.

Γνωστοί κουτσομπόληδες, φαρμακόγλωσσες και ρουφιάνοι του Κιλκίς, άφησαν να διαρρεύσει πως το Σπήλαιο ή θα παραμείνει κλειστό ή θα «μπαλωθεί» η θέση με κανέναν 8μηνήτη. Ο οποίος δεν θα ξέρει «την τύφλα του», θα κουτουλάει στους σταλαγμίτες και θα χάνεται μέσα στους διαδρόμους του Σπηλαίου.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως ο Βασίλης δέχτηκε τεράστιες πιέσεις από πολλές πλευρές. Κάθε Κιλκισιώτης που τον έβρισκε, τον έπρηζε: «που θα πας», «αφήνεις το Σπήλαιο ορφανό», «και τώρα ποιος θα ξεναγεί τον κόσμο», «μόνο εσύ το αγάπησες τόσο πολύ και έδωσες την ψυχή σου» κ.τ.λ.

Λέγεται πως έπεσαν τηλέφωνα μέχρι και από τη Σπηλαιολογική Εταιρεία, από κάποιο υπουργείο αλλά και από παράγοντα της Κομισιόν στις Βρυξέλες, ώστε να αλλάξει γνώμη. Τελικά ο Βασίλης πείστηκε να αποσύρει την αίτηση συνταξιοδότησης, όταν οι γνωστοί μας Γιωρίκας και Κωστίκας του είπαν: "Νέπε σέφτελε Βασίλ άμα είσαι όλεν την ημέραν σο σπίτ α ελέπς την πεθεράς. Ζαντός είσαι; Καλύτερα 12 ώρας σα υπόγεια, παρά με τα τεν"

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, μεταβαίνει εσπευσμένα στο Δημαρχικό μέγαρο, όπου μάλλον θα συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο! Αναμένεται να φωταγωγηθεί η πόλη ενώ κρίνεται αναξιόπιστη μια πληροφορία, πως ένας παντρεμένος Κιλκισιώτης φίλησε τη γυναίκα μετά από 25 χρόνια από τη χαρά του που δε φεύγει ο Βασίλης…

Και του χρόνου!

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.