Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Επίσκεψη Γ. Ναβροζίδου και Δ. Αγαθόπουλου στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γεν. Ναβροζίδου
Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ», ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη, Αγαθόπουλος Δημήτρης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Ναβροζίδου Γενοβέφα συνάντησαν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χατζημλάδη Χρήστο.

Στη συνάντηση αυτή οι δυο αιρετοί ενημέρωσαν τον πρόεδρο σχετικά με τη επικείμενη εγκατάσταση της Μονάδας Επικίνδυνων Βιομηχανικών Αποβλήτων στο Σταυροχώρι. Εκτός από την προφορική ενημέρωση παρέδωσαν φάκελο που περιείχε δημοσιεύματα και εκθέσεις που αφορούν σε αυτό το θέμα.

Ο κος Χατζημλάδης αφού άκουσε με προσοχή τα όσα ειπώθηκαν, εξέφρασε την ανησυχία του για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα και δεσμεύτηκε να μελετήσει τα όσα του δόθηκαν, καθώς και ότι θα παρακολουθήσει την εξέλιξή του με όλο το ενδιαφέρον και την επιστημονικότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.