Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Εθελοντική Αιμοδοσία Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς


Κοινό δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς 
Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς σε συνδιοργάνωση με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκέμβρη 2021 και ώρα 9:00-13:00 στη ΛΑΦ Κιλκίς.

Οι εθελοντές αιμοδότες του ΕΕΣ Κιλκίς ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους ευαισθητοποιημένους φαρμακοποιούς του νομού και με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κκ Βαρθολομαίου, σας καλούν όλους στην ημέρα γιορτής και χαράς με σκοπό την ενίσχυση των αποθεματικών αίματος για όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες ημέρες που διανύουμε.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη και την οποία θα ευλογήσει ο ποιμενάρχης μας.

Στο χώρο θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στη διασπορά του ιου covid-19.

Φέτος τις γιορτές, το δώρο είσαι εσύ!

Πρόσφερε ένα δώρο στο συνάνθρωπο σου, ένα δώρο από την καρδιά σου!

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.