Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας


ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ)
συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 16η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ημέρα Πέμπτη  και ώρα 18:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Έγκριση 13ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2021.

2 Αντικατάσταση εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Παιονίας.

3 Καθορισμός αποζημίωσης Προέδρου – Αντιπροέδρου Νομικού Προσώπου Υγείας Πρόνοιας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης του Δήμου.

4 Εισήγηση προτάσεων μεταβολών σχολικών μονάδων Δήμου Παιονίας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για το σχολ. έτος 2022-2023.

5 Έγκριση καταστατικού της «Ενεργειακής Κοινότητας Παιονίας Περιορισμένης Ευθύνης».

6 Συγκρότηση επιτροπών Δήμου Παιονίας για το έτος 202

*Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων λαμβάνουν μέρος στην ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ συνεδρίαση, με δικαίωμα ψήφου αν συζητείται θέμα που αφορά μόνο της Κοινότητά τους, έχοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 16η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1 Ψήφιση προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (στοχοθεσία) Δήμου Παιονίας, έτους 2021.

*Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων λαμβάνουν μέρος στην ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ συνεδρίαση, με δικαίωμα ψήφου αν συζητείται θέμα που αφορά μόνο της Κοινότητά τους, έχοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.