Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Συγχαρητήρια ΕΠΣ Κιλκίς, για την παραμονή της Αναγέννηση Πλαγιάς στη Γ' Εθνική


Ανακοίνωση ΕΠΣ Κιλκίς
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς συγχαίρει θερμά την ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για την παραμονή της στην κατηγορία, και θα εκπροσωπεί το Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο στις εθνικές κατηγορίες και τη σεζόν 2021-2022.

Σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη, από κάθε άποψη χρονιά, η ομάδα που εκπρο σώπησε την ΕΠΣ Κιλκίς και αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική Κατηγορία ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις, και με υπομονή και μεθοδική δουλειά ανέδειξε την ποιότητα και την αξία των ποδοσφαιριστών που διαθέτει ο νομός Κιλκίς.

Θερμά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ για την προσπάθεια και το υψηλό αγωνιστικό τους σθένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.