Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Ευχές Χ. Γκουντενούδη για τον νέο Ηγούμενο Ι.Μ. Οσίου Νικοδήμου


Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Πρώην Δήμαρχος Παιονίας

Την Κυριακή 30/5/21, μετά από πρόσκληση που μας απηύθυνε το Ιερό Κοινόβιο, είχαμε την τιμή και την χαρά να παρευρεθούμε με τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Αλίρη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Νικοδήμου, Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου του Β’.

Η λαμπρή τελετή ήταν άξια της ιστορίας και της προσφοράς της Ιεράς Αδελφότητος και του μακαριστού γέροντα και κτήτορα της Ιεράς Μονής, Χρυσοστόμου Α’ που μας άφησε προ μηνών, αλλά και αντάξια του νέου Ηγουμένου Χρυσοστόμου το Β’.

Το πνευματικό έργο του Μακαριστού Χρυσοστόμου στην περιοχή μας ήταν σημαντικότατο και κατέστησε το Κοινόβιο του Οσίου Νικοδήμου ένα φωτεινότατο σημείο της Ορθοδοξίας μας σε μια ευαίσθητη περιοχή, την οποία με το έργο του ανέδειξε έτι περαιτέρω.

Σεβαστέ Πατέρα Χρυσόστομε Β’,

Σας εύχομαι καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα και καλή διακονία στους πιστούς μας.

Ο πνευματικός σας πλούτος, η ευγένεια της ψυχής, η ακάματη δράση και η εκκλησιαστική και θεολογική σας εμπειρία, είναι το εχέγγυο για την μετέπειτα πορεία σας.

Στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε θα είμαστε δίπλα σας.

Άξιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.