Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Καθαροί και περιποιημένοι οι περιαστικοί χώροι της πόλης του Κιλκίς


Ανανεωμένη όψη απέκτησαν οι περιαστικοί χώροι της πόλης του Κιλκίς χάρη στην οργανωμένη φροντίδα του Δήμου Κιλκίς και των εθελοντών.

Το περασμένο Σάββατο, Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, πήραν στα χέρια τους την υπόθεση καθαριότητα και έχοντας τα απαραίτητα για την περίσταση σύνεργα καθάρισαν από σκουπίδια την περιμετρική ζώνη του ναού του Αγίου Θεράποντος ανηφορίζοντας για τον ίδιο σκοπό στον περιφερειακό δρόμο και στην ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου. 

Ταυτόχρονα με την καθαριότητα πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποψίλωσης και συντήρησης του πρασίνου. Η ίδια μικτή ομάδα Δήμου, Κοινότητας Κιλκίς, Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών και εθελοντών ολοκλήρωσε την περιβαλλοντική αποστολή της στην περιοχή του Σαλάτς και στον Προφήτη Ηλία όπου απομάκρυνε αστικά απορρίμματα, κούρεψε χόρτα και περιποιήθηκε το πράσινο.

Το μήνυμα για ένα φροντισμένο καθαρό περιβάλλον δόθηκε, δίχως όμως να εφάπτεται αποκλειστικά στη σημειολογία της ημέρας.

Οι παρεμβάσεις συντήρησης του πρασίνου και εξωραϊσμού του περιαστικού χώρου θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.