Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021

Διακοπή ρεύματος την Τρίτη 8 Ιουνίου σε 19 οικισμούς του ανατολικού Κιλκίς


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 8 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε δεκαεννέα οικισμούς του ανατολικού Κιλκίς λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής. Θα διακοπεί η ρευματοδότηση από τις 9:00 έως τις 14:30 σε Ζαχαράτο,Ευκαρπία. Καλολίβαδο, Κοιλάδι, Χειμαδιό, Γερακαριό, Δίβουνο, Βάθη, Άνω και Κάτω Θεοδωράκια, Μυλοχώρι, Παλατιανό, Αντιγόνεια, Κεντρικό, Τριπόταμος, Μονολίθι, Γάβρα, Μαυροπλαγιά, Πετράδες καθώς και στον οικισμό Θεοδώρειο του Δήμου Σιντικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων της περιοχής στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου