Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Αναγέννηση Πλαγιάς: Μεγάλη νίκη, ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Με ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του κυρίου στόχου, δηλαδή την παραμονή στην γ' εθνική κατηγορία, συνέχισε η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς Αναγέννηση Πλαγιάς τις υποχρεώσεις της - το απόγευμα της Κυριακής - στον εκτός έδρας αγώνα της, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου το Κιλκισιώτικο συγκρότημα επικράτησε του τοπικού ΠΑΟΚ με το ευρύ σε έκταση σκορ 6-1.


Το τελικό αποτέλεσμα, είναι ενδεικτικό της ανωτερότητας των παικτών του Γ. Χατζηιωαννιδη, οι οποίοι δεν άφησαν ούτε λεπτό για χάσιμο, αναλαμβάνοντας δράση από  τα αποδυτήρια ακόμη καθώς η αποφασιστικότητα και η σοβαρότητα ήταν εμφανής, πριν ακόμη πατήσουν το χορτάρι.

Η αποστολή είχε μονόδρομο, αφού το παιχνίδι ήταν ένας αγωνιστικός μονόλογος των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μπαίνοντας δυνατά, δεν άφησαν περιθώρια στους ουραγούς του 2ου ομίλου γ' εθνικής για κάτι άλλο.

Ήταν διαδικαστική υπόθεση λοιπόν, το ποιος θα είναι ο νικητής, γεγονός που πιστοποίησαν πατώντας γκάζι οι παίκτες της Αναγέννησης και επιτυγχάνοντας έξι τέρματα (τα περισσότερα σε ένα ματς μέχρι σήμερα).

Ήδη τα μάτια και το μυαλό όλων, στην Πλαγιά, είναι στραμμένα στην επόμενη αγωνιστική, στην εντός έδρας αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς (ΚΥΡΙΑΚΗ 23/05/2021) όπου αντιμετωπίζουν την Νίκη Αγκαθιάς.

Σε έναν αγώνα, που μια νέα επιτυχία ανάλογη της σημερινής, θα διασφαλίσει και μαθηματικώς την παραμονή στην κατηγορία και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Για την ιστορία οι σκόρερ της Αναγέννησης Πλαγιάς στον κυριακάτικο αγώνα στην Αλεξάνδρεια ήταν:

Νέστορας Στεφανίδης 3 γκολ, Κ.Παπαδοπουλος, Μ.Γρηγοριαδης, Μπελιτσας.

2ος όμιλος (11η αγωνιστική)

ΠΑΟ Κουφαλίων – Αετός Βαρβάρας 1-1
Ποσειδών Μηχανιώνας – Θύελλα Σαρακηνών 2-1
ΠΟ Νέας Καλλικράτειας – Εθνικός Γιαννιτσών 4-3
Θερμαϊκός Θέρμης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αγροτικός Αστέρας 1-2
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αναγέννηση Πλαγιάς 1-6
Εδεσσαϊκός – Νίκη Αγκαθιάς 0-3
Ρεπό : Μακεδονικός





H 12η αγωνιστική (23/05/2021)

Ποσειδών Μηχανιώνας – ΠΑΟ Κουφαλίων

Αετός Βαρβάρας – ΠΟ Νέας Καλλικράτειας

Θύελλα Σαρακηνών – Θερμαϊκός Θέρμης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αναγέννηση Γιαννιτσών

Μακεδονικός – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Αγροτικός Αστέρας – Εδεσσαϊκός

Αναγέννηση Πλαγιάς – Νίκη Αγκαθιάς

Δεν αγωνίζεται ο Εθνικός Γιαννιτσών










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.