Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΝΔ Κιλκίς: "Συγχαρητήρια για την ίδρυση δύο πειραματικών σχολείων στο νομό Κιλκίς"


Υπογράφει ο Ι. Φωτακέλης
Υπεύθυνος Τμήματος Παιδείας Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Ν.Δ.
Συγχαίρουμε την Ελληνική Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο για την απόφαση να ιδρυθούν και να λειτουργήσουν από το σχολικό έτος 2021 – 2022 και στο νομό Κιλκίς δύο πειραματικά σχολεία.

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ συγχαίρει επίσης τους φορείς που έπραξαν από πλευράς τους καθετί για να οργανώσουν και να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις για το εγχείρημα αυτό (Δήμο, Υπηρεσίες εκπαίδευσης).

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί τα πρότυπα – πειραματικά σχολικά συγκροτήματα είναι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας δημόσιας εκπαίδευσης, που με την λειτουργία τους αναβαθμίζουν το επίπεδο της Παιδείας στη χώρα μας υποστηρίζοντας την εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών γνώσεων και προγραμμάτων που απαντούν στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή και θετική εξέλιξη για την μαθητιώσα νεολαία του νομού μας και καλούμε όλες και όλους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή καθώς η επιτυχία των εν λόγω σχολικών μονάδων μόνο προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας θα λειτουργήσουν.

Από την μεριά μας είμαστε εδώ να κάνουμε ότι το καλύτερο για να στηρίξουμε τον νέο θεσμό που θα έχουμε από το νέο σχολικό έτος στο Κιλκίς.

Συγχαρητήρια στην πολιτική ηγεσία και τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.