Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ανακοίνωση ΝΔ Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Ν.Δ.
Oπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σήμερα, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, των συνανθρώπων μας αυτών που καθημερινά βρίσκονται στις επάλξεις του αγώνα έτοιμοι να προσφέρουν, μαζί με το ιατρικό προσωπικό, το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία σε κάθε άνθρωπο χωρίς καμιά διάκριση (ηλικιακή, εθνική, φυλετική κ.ο.κ.).

Πιστοί στην αποστολή τους είναι εκεί 24ώρες το 24ωρο κάθε μέρα του χρόνου να δώσουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να αναρρώσει γρήγορα ο κάθε άνθρωπος που χρήζει υγειονομικής περίθαλψης.

Στην σημερινή συγκυρία εν μέσω της θανατηφόρου πανδημίας έχει διαπιστωθεί ότι οι Ελληνίδες και οι Ελληνες νοσηλευτές σε αγαστή συνεργασία με τους άξιους γιατρούς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και συνέδραμαν τα μέγιστα ώστε ο κορωναϊός στην Πατρίδα μας να μην έχει τις ολέθριες συνέπειες που βλέπουμε στις άλλες χώρες του πλανήτη. Ασφαλώς και εδώ η κατάσταση είναι δύσκολη όμως απέχει ευτυχώς κατά πολύ αν συγκρίνουμε το τι συμβαίνει με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ετοιμότητα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας την πανδημία συν τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν και συνεχίζουν να παρέχουν δικαίως του απέδωσαν (νοσηλευτικό προσωπικό) τον χαρακτηρισμό ''Ηρωες''. Αποδίδοντας αναμφισβήτητα την πραγματικότητα.

Στον τιτάνιο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι Νοσηλευτές μας η ελληνική κοινωνία βρίσκεται δίπλα τους δηλώνοντας ταυτόχρονα πόσο περήφανη είναι για το γεγονός ότι είναι ένα ''κομμάτι'' της που αξίζει, για όλα όσα κάνουν, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Eυχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες συγχαίροντας τους παράλληλα για ότι πράττουν επί 365 ημέρες το χρόνο για τον Ελληνα πολίτη.

Θερμές ευχαριστίες.






ψ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.