Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Τι λέει το Δ.Σ. του "Αετού" Κιλκίς, για την παραίτηση του Παναγιώτη Αμοιρίδη


Υπογράφει ο Γιώργος Στεφούδης
Πρόεδρος "Αετού" Κιλκίς
Το ΔΣ του συλλόγου συνεδρίασε έκτακτα στις 21 του Μηνός Απριλίου με μοναδικό θέμα την υποβολή παραιτήσεως του μέχρι πρότινος Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Αμοιρίδη.

Στην συνεδρίαση ο Παναγιώτης για όλους εμάς, αλλά και για όλα τα μέλη του συλλόγου, εξέφρασε αντιρρήσεις αναφορικά με τον τρόπο Διοίκησης του ΔΣ του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ, και υπέβαλε την παραίτηση του από Γενικός Γραμματέας, όπως επίσης και από μέλος του ΔΣ. 

 Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του, ευχαριστώντας τον Θερμά για όλες τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην επί μακρόν παραμονή του στο ΔΣ του συλλόγου.

Αναμφίβολα η προσφορά του είναι ανεκτίμητη, και σε ορισμένες περιπτώσεις όπου ο Σύλλογος πέρασε δύσκολες στιγμές, ήταν καταλυτική για την ύπαρξη του. 

Είναι δεδομένο ότι χαίρει του απόλυτου σεβασμού όλων των μελών του ΔΣ, πρωτίστως για την ειλικρινή του στάση απέναντι στο συμβούλιο, όσο και για την στήριξη που παρείχε όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε ανάγκη, σε κάθε στιγμή.

Χαιρετούμε έναν έντιμο και ειλικρινή φίλο και επιτυχημένο Επιχειρηματία, και αφήνουμε την πόρτα ανοιχτή προσμένοντας στην επιστροφή του όποτε ο ίδιος θελήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.