Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Συνάντηση Γ. Φραγγίδη με εργαζόμενους Ειδικού Προγράμματος 4000 στην Υγεία μέσω ΟΑΕΔ


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων του Ειδικού Προγράμματος 4000 στην Υγεία μέσω ΟΑΕΔ, οι οποίοι εργάζονται αυτή την περίοδο στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα , το Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης 4000 μακροχρόνια ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας αναφέρεται στο άρθρο 64 του νόμου 4430/2016 ΦΕΚ 3888/τ.Β/02-12-2016.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον Βουλευτή ότι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση από της αρχές του 2017 με διαδοχικές ανανεούμενες ετήσιες συμβάσες, καλύπτοντας μέρος των τεράστιων κενών σε οργανικές θέσεις ,στελεχώνοντας ολόκληρα τμήματα στις δομές της Δημόσιας Υγείας, εκτελώντας καθήκοντα τακτικού προσωπικού.

Από την πλευρά τους ζήτησαν να ακουστεί η κραυγή αγωνίας τους και να συμπεριληφθούν σε ένα μεγάλο «Άνοιγμα Πυλών» στην Υγεία που θα αφορά και αυτούς, ώστε να μην βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας που δεν οδηγεί πουθενά.

Από την πλευρά του Ο Βουλευτής, τους ενημέρωσε για όλες τις Κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που έχει πραγματοποιήσει το Κίνημα Αλλαγής, στηρίζοντας παράλληλα τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι του Ειδικού προγράμματος 4000 για να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.