Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Οι "Βaguetterrie" σε ένα e-μουσικό εργαστήρι στο ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"
Το Σάββατο 17 Απριλίου, είχαμε την μεγάλη χαρά να ανταμώσουμε στην ψηφιακή μας αίθουσα με την ομάδα αγαπημένη μας ομάδα ΒAGUETTERRIE και να μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι. 

«Τα αντικείμενα που χορεύουν» πήραν ζωή, χρώμα και ρυθμό στα χέρια των μικρών μας παιδιών και μας έδειξαν πως μπορούμε με απλά και καθημερινά αντικείμενα του σπιτιού να σκορπίσουμε νότες ευτυχίας και να ομορφύνουμε την καθημερινότητα μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τις κ. Φεβρωνία Τεβρεντζίδου & Νταβίνα Φλορεντίν για το μοναδικό έργο που προσφέρουν και την εξαιρετική τους ενέργεια, καθώς και όλους τους γονείς και τα παιδάκια που συμμετείχαν δίνοντας νόημα, πνοή και ενέργεια σε αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία.

Ευχόμαστε να ανταμώσουμε σύντομα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις προσεχείς μας δράσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.