Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς (19/3/2021)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Η Καθαρά Δευτέρα πέρασε και πραγματικά η φετινή εμπειρία λόγω της πανδημίας είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε οι περισσότεροι να βγούμε στην εξοχή και να χαρούμε το πατροπαράδοτο πέταγμα του χαρταετού μας και να απολαύσουμε τις λιχουδιές και τα ωραία εδέσματα που η μέρα απαιτεί.

Εμείς στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ευχόμαστε ότι την επόμενη χρονιά και με τη βοήθεια του Θεού όλα θα είναι όπως παλιά και θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε όπως η Καθαρά Δευτέρα ορίζει και απαιτεί.
Ομως μέχρι τότε και έχοντας ως μοναδικό και κύριο μέλημα μας τους μικρούς μας φίλους είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να συνδυάζουμε την μάθηση με την γνώση κρατώντας συντροφιά και σε ενέργεια τα παιδιά μας.

Με την ευκολία που μας παρέχει η τεχνολογία και μέσω διαδικτυακών μαθημάτων βρεθήκαμε ξανά παρέα.

Στο μάθημα της χειροτεχνίας λοιπόν ασχοληθήκαμε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας φτιάχνοντας την Κυρά Σαρακοστή σε ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα και αμέσως μετά στο μάθημα του χορού διασκεδάσαμε με χορογραφία samba (σάμπα) μιας και είχαμε ανάγκη για μια ρυθμική ημέρα που θα μας μείνει στη μνήμη.
Κάναμε όλοι μαζί γυμναστική. 

Ασκήσεις κοιλιακών με σανίδα που μας έδωσαν παρά την επίπονη διαδικασία μεγάλη χαρά μιας και η άσκηση είναι αναγκαία τώρα που λόγω των περιοριστικών μέτρων μένουμε πολλές ώρες στο σπίτι. Επόμενο στάδιο εκγύμνασης μας οι διατάσεις για να αποφορτίσουμε και να ''ηρεμήσουμε'' τους μυς του σώματος μας από την έντονη άσκηση των κοιλιακών που προηγήθηκε. Το πρόγραμμα μας στην γυμναστική περιλάμβανε επίσης πολύτιμες ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής καθώς και ένα κεφάλαιο εκγύμνασης των ποδιών μας.

Στις κατασκευές και ενόψει των πασχαλινών στολισμών, φτιάξαμε μοναδικές αυγοθήκες κοκκοράκι και λαγουδάκι. Δεν μείναμε μόνο εκεί όμως καθώς μπήκαμε στη διαδικασία να μάθουμε και να κατασκευάσουμε ένα χαριτωμένο panda – αρκουδάκι το οποίο είναι έτοιμο να στολίσει το σπιτικό παιδικό μας γραφείο. 

Για το γραφείο του σπιτιού μας φτιάξαμε σημειωματάριο για να μπορούμε να προγραμματίζουμε την ημέρα μας καλύτερα και ακόμη κατασκευάσαμε ένα PICATSU (πίκατσου) καθώς και μια υφασμάτινη Κυρά Σαρακοστή.

Το πρόγραμμα μας εστιάζει όμως πάντα στο συνδυασμό μάθηση και διασκέδαση και έτσι δεν παραλείψαμε να διαβάσουμε και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας με ένα αγαπημένο παραμύθι. 

Ετσι λοιπόν διαβάσαμε όλοι σαν μια παρέα και αποκομίσαμε χρήσιμα μηνύματα για τη ζωή μας από το παραμύθι ''Ο βασιλιάς Μίδας και τα μαγικά του αυτιά''. 

Περάσαμε μια υπέροχη ώρα σαν μια οικογένεια όπως είναι ο ΑΘΛΟΣ και χαρήκαμε κάθε στιγμή από τη μελέτη του σοφού παραμυθιού. Στο πλαίσιο των παραμυθιών ανοίξαμε το κεφάλαιο από τους μύθους του Αισώπου τον κάβουρα και την αλεπού και το παραμυθάκι τα τρία βόδια και το λιοντάρι.

Kλείνοντας να σημειώσουμε ότι καθημερινά είμαστε στην ''πρώτη'' γραμμή, έτοιμοι να σας ενημερώσουμε και να σας πληροφορήσουμε για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί στα γνωστά τηλέφωνα επικοινωνίας μας που είναι: κιν.: 6942 409 447, 6937 303974.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.