Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο «Ρατσισμός: Να μισείς κάτι που τυχαία δεν είσαι»:


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την 21η Μαρτίου, Ημέρα κατά του Ρατσισμού και του Φασισμού και Ημέρα Ποίησης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με πρωτοβουλία της αναπλ. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης αρμόδιας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ειρήνης Αγαθοπούλου, του τομεάρχη Μεταναστευτικού-Προσφυγικού, Γιώργου Ψυχογιού και του ευρωβουλευτή, μέλους της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης & Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ε.Κ., Κώστα Αρβανίτη, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Ρατσισμός: Να μισείς κάτι που τυχαία δεν είσαι».

Στην εκδήλωση, που γίνεται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την 21ηΜαρτίου, θα συμμετέχουν δικηγόροι, κοινωνικοί ακτιβιστές, μετανάστες, μέλη του Τομέα και μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Θα παρέμβουν ακόμη μέλη Δομών Αλληλεγγύης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο συγγραφέας Θωμάς Τσαλαπάτης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:00 από τις σελίδες των βουλευτών και του ευρωβουλευτή στο Facebook – όπου θα μπορούν να τεθούν και γραπτές ερωτήσεις – καθώς και από το left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.