Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Να πάρουν θέση οι αρμόδιοι άμεσα και ουσιαστικά στο ζήτημα του τελωνείου των Ευζώνων

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η καταστροφική κυβερνητική αμηχανία χτύπησε και τον νομό μας. Συγκεκριμένα, στο τελωνείο Ευζώνων το πρόβλημα, που δημιουργήθηκε λόγω της επιβολής αυξημένων μέτρων, συνεχίζεται. Απόδειξη, η αδυναμία των παραγόντων του νόμου μας να επιδείξουν πολιτική βούληση για να δώσουν μια αναγκαία λύση.

Ο παράλογος χρονικός περιοραισμός μεταξύ 7π.μ. και 7 μ. μ. κάθε ημέρα (μείωση 4 ωρών σε σχέση με τα προηγούμενα μέτρα) και η απουσία οργάνωσης στη διαδικασία διενέργειας rapidtestαπό τον ΕΟΔΥ, που παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις, πάρα την προσπάθεια του μοναδικού υπαλλήλου που τα διενεργεί στους εισερχόμενους στη χώρα, επιβαρύνουν οδηγούς είτε φορτηγών, είτε ευρύτερα εργαζομένων και πολιτών, διέρχονται από το σημείο.

Η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ),πρόσφατα, σε ανακοίνωση της επεσήμανε με τη σειρά της τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και προκαλούν τις χρονοβόρες διαδικασίες και καθυστερήσεις και προέβη σε συμβολική δράση στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ανέφερε, επίσης, πως ιατροφαρμακευτικού τύπου υλικό ή ευπαθή εμπορεύματα παραμένουν εγκλωβισμένη μέχρι και 12 ώρες.

Η πανδημία αποδεικνύεται ένα εύφορο έδαφος για την κυβέρνηση, αφού η αδυναμία της να πάρει ουσιαστικά μέτρα κατά του ιού, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας του πολίτη, έχει μετατραπεί σε ανυπαρξία στο επίπεδο της πολιτικής βούλησης. Η μία από τις κύριες χερσαίες πύλες εισόδου της χώρας αντιμετωπίζεται ως κάτι δευτερεύον, με πρώτη προτεραιότητα των κυβερνώντων την τακτική της επικοινωνίας, της φωτογραφίας και της λεζάντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.