Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Τα ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis επέστρεψαν γεμάτα κέφι και ενθουσιασμό

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis 
Η ώρα της επιστροφής έφτασε και οι τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics, ήταν έτοιμες να υποδεχθούν και πάλι τα παιδιά που τόσο μας έλειψαν. Στις γραμματείες, αλλά και σε όλες τις αίθουσες, και των τριών δομών μας βρίσκονται αντισηπτικά και μάσκες, ενώ τα παιδιά θερμομετριούνται πριν την είσοδο τους, τηρώντας έτσι όλους τους κανονισμούς και εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ομαλή λειτουργία των δομών.

Οι δραστηριότητες τις πρώτες μέρες της εβδομάδας επικεντρώθηκαν στα μέτρα που θα πρέπει να ακολουθούν μικροί και μεγάλοι που εισέρχονται στις δομές. Έτσι οι μικροί μας φίλοι έγραψαν τους νέους κανόνες σε πολύχρωμα χαρτόνια και τους τοιχοκόλλησαν, ενώ το ίδιο έκαναν και με τα σήματα που πρέπει να υπάρχουν στο δάπεδο για να μας θυμίζουν τις αποστάσεις που πρέπει να κρατάμε. 

Ακόμη, τα παιδιά ζωγράφισαν πολύχρωμες βρύσες, το περίγραμμα του χεριού τους και σταγόνες νερού θέλοντας να τονίσουν πόσο σημαντικό είναι το πλύσιμο των χεριών για την υγεία μας.

Επιπλέον, την εβδομάδα αυτή τα παιδιά παρατήρησαν τη φύση γύρω τους και ασχολήθηκαν με δραστηριότητες επικεντρωμένες σε αυτή. Έτσι, στη ζωγραφική, σχημάτισαν μία μαγική κλειδαρότρυπα και ζωγράφισαν μέσα τα όνειρά τους, ενώ με τη βοήθεια πλαστικών πιρουνιών έφτιαξαν ένα χρωματιστό λιβάδι με λουλούδια. 

Ακόμη, στην πρωινή βάρδια, έκοψαν, χρωμάτισαν και κόλλησαν χαρτόνια δημιουργώντας μια όμορφη πασχαλίτσα. Έτσι, τα παιδιά θέλοντας να μας θυμίσουν το πόσο σημαντική είναι η φύση για εμάς και πως πρέπει να την προστατεύουμε, την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου δημιούργησαν μία αφίσα με ένα τρισδιάστατο ποδήλατο.

Τέλος, από την εβδομάδα μας δε θα μπορούσαν να λείπουν δραστηριότητες σχετικές με το καλοκαίρι και τη θάλασσα. Έτσι, οι μικροί καλλιτέχνες μας σχεδίασαν ψάρια με βάση το σχήμα του ρόμβου, έφτιαξαν μία γυάλα με ψάρια αλλά και ένα καβουράκι, το οποίο περπατούσε στην αμμουδιά. 

Έκλεισαν την εβδομάδα δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό θαλασσινό τοπίο σε χάρτινο πιάτο, το οποίο μας έκανε όλους να ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.