Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Αρνητικά τα 100 από τα 356 δείγματα στο camp Νέας Καβάλας

Στη Δομή Φιλοξενίας της Νέας Καβάλας, σε ειδικά διαμορφωμένο απομονωμένο χώρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουνίου, μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο Κιλκίς, η 28χρονη Σύρια που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, μαζί με τη συνοδό και το νεογέννητό της.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δείγματα τόσο του βρέφους, όσο και της συνοδού βγήκαν αρνητικά. 

Η νεαρή πρόσφυγας μετέβη στο Νοσοκομείο Κιλκίς για να γεννήσει, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι θετική –ασυμπτωματική μεν-.  Από την πρώτη στιγμή το ίδρυμα φρόντισε για την ασφάλεια όλων με τη φιλοξενία-νοσηλεία της σε απομονωμένο χώρο, ο οποίος με την αποχώρησή της απολυμάνθηκε βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν. 

Εν τω μεταξύ αρνητικά έχουν βγει και τα πρώτα 100 δείγματα από τα 356 –προσφύγων και εργαζομένων-που ελήφθησαν από τον ΕΟΔΥ την περασμένη Πέμπτη από το Κέντρο Φιλοξενίας (μετά από την ανακοίνωση της είδησης του κρούσματος), ενώ εντός των επομένων ωρών αναμένονται και τα αποτελέσματα των υπολοίπων.

Υπενθυμίζεται ότι η Δομή Φιλοξενίας της Νέας Καβάλας βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, και για 2 εβδομάδες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.