Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: Ο ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς, αναστέλλει τις δραστηριότητές του


Ανακοίνωση ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς
Το ΔΣ του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ, συνεδρίασε έκτακτα χθες, και κατόπιν των οδηγιών που δόθηκαν στα πλαίσια των μέτρων που αναλήφθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας SARS COVID 19 ανακοινώνει τα κάτωθι:

1. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ των αθλητικών δραστηριοτήτων του συνόλου των τμημάτων του, Από σήμερα 2 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14 :00 μέχρι νεωτέρας.

2. ΑΝΑΒΟΛΗ του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα για το Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ, μεταξύ του Εφηβικού τμήματος της ομάδας μας, και του αντίστοιχου τμήματος του ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

3. Συναισθανόμενοι πλήρως την σοβαρότητα της κατάστασης, ας προφυλαχθούμε και ας μείνουμε ασφαλής, συμβάλλοντας στον αγώνα με κάθε μέσο. 

4. Ευχόμαστε υγεία για όλους, συνιστούμε σύνεση και πειθαρχία, ώστε να επιστρέψουμε γρήγορα στα γήπεδα και στην καθημερινότητα που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.