Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Προχωρούν τα έργα του Φυσικού Αερίου στο Κιλκίς

Από την προηγούμενη συνάντηση του κ. Γ. Γεωργαντά με τον κ. Μάριο Τσάκα

Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίων (ΔΕΔΑ) ανακοίνωσε σήμερα ότι το επόμενο δεκαήμερο θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για το έργο επέκτασης του φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς. Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γεώργιος Γεωργαντάς, επικοινώνησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ, Μάριο Τσάκα, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η έναρξη των εργασιών για την επέκταση του δικτύου, μήκους 37 χιλιομέτρων, έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο 2021.

Επίσης, τον διαβεβαίωσε ότι οι συνδέσεις του υφιστάμενου δικτύου των 13 χιλιομέτρων θα ξεκινήσουν από τα τέλη αυτού του μήνα.

Η ΔΕΔΑ προχωράει με γρήγορους ρυθμούς στην ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που από τον περασμένο Μάιο είχε ανακοινώσει.

Επιτέλους, οι Κιλκισιώτες θα έχουν από αυτόν τον χειμώνα τη δυνατότητα χρήσης και φυσικού αερίου, για τις οικιακές τους ανάγκες και τις εμπορικές τους δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.