Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Παρακολουθήστε ζωντανά τη διάλεξη του Βλάση Αγτζίδη με θέμα «Οι πολιτικές δυνάμεις και το Ποντιακό Ζήτημα (1917-2020)»

Σας ενημερώνουμε ότι τη σημερινή ( Δευτέρα 2/11, ώρα έναρξης 7 μ.μ.), τρίτη διάλεξη της 1ης θεματικής ενότητας («ΙΣΤΟΡΙΑ»), στο πλαίσιο των διαλέξεων-μαθημάτων του «Λαϊκού Πανεπιστημίου», με θέμα «Οι πολιτικές δυνάμεις και το Ποντιακό Ζήτημα (1917-2020)» και ομιλητή τον κ. Βλάση Αγτζίδη, Δρα Σύγχρονης Ιστορίας Α.Π.Θ., μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην ανάρτηση αυτή ή  «κάνοντας κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link) https://youtu.be/l9eZboY2h7k

Για οποιαδήποτε πρόσθετη διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματέα των γραφείων μας Κυρία Έφη Ουζουνίδου (τηλ. 2310-241753).

Ευχόμαστε να έχετε όλες/όλοι σας υγεία, εσείς και οι οικογένειές σας.

Υπενθύμιση: Η επόμενη (4η) διάλεξη θα γίνει την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ώρα 7 μ.μ, με θέμα «Η Γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας: Λόγοι ασφάλειάς της ή προμελετημένο σχέδιο;» και εισηγητή τον κ. Σπυρίδωνα Σφέτα, Καθηγητή Ιστορίας Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Την ίδια ημέρα, θα ενημερωθείτε για τον σύνδεσμο (link), όπου θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.