Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Παραδόθηκε από το Δήμο Κιλκίς ανθρωπιστική βοήθεια στην πληττόμενη Καρδίτσα


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με τη σκέψη τους στραμμένη στους κατοίκους της Καρδίτσας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές επιπτώσεις του μεσογειακού κυκλώνα ‘’Ιανός’’, οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κιλκίς και συνεισέφεραν στην προσπάθεια ηθικής και υλικής υποστήριξής τους.

Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε φορτώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε φορτηγά του Δήμου που πραγματοποίησαν δρομολόγιο στην Καρδίτσα. Τρόφιμα, είδη ρουχισμού και κλινοσκεπάσματα, εμφιαλωμένα νερά, χαρτικά, απορρυπαντικά, αντισηπτικά υγρά μέχρι και εξοπλισμό για παιδικά κρεβάτια παρέδωσε ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Κώστας Πουντζουκίδης στην Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού και Πρόνοιας του Δήμου Καρδίτσας Ουρανία Σούφλα η οποία ευχαρίστησε το Δήμο Κιλκίς μαζί με τους εθελοντές και τους κατοίκους που βρέθηκαν στο στρατόπεδο ‘’Λουμάκη’’, όπου γίνεται η διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας, για την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση των δημοτών του Κιλκίς στη μεγάλη δοκιμασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.