Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Εθελοντική δράση της ΔΕΕΠ ΝΔ ν. Κιλκίς για τους πληγέντες από τη θεομηνία στην Καρδίτσα


Δελτίο τύπου ΔΕΕΠ ΝΔ ν. Κιλκίς
Η ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ, συναισθανόμενη την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν οι συνάνθρωποι μας κάτοικοι της Καρδίτσας από το πέρασμα της φονικής θεομηνίας Ιανός και λαμβάνοντας υπ' όψιν τη σχετική με το θέμα επιστολή της Κεντρικής Διοίκησης του κόμματος (αριθμ.εγγράφου 575/28-09-2020), αποφάσισε σε συνεδρίαση της να πραγματοποιήσει Εθελοντική Δράση για την συγκέντρωση ειδών διατροφής (τρόφιμα μακράς διαρκείας), ένδυσης, υγιεινής και καθαριότητας με σκοπό να αποσταλούν στους πληγέντες.

Η Εθελοντική Δράση θα λάβει χώρα το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 στην Πλατεία Ειρήνης της πόλης μας τις ώρες από 9:30 π.μ. έως 14:30 και καλεί όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν και να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνάμεις τους τρόφιμα, ρουχισμό και απορρυπαντικά για να βοηθήσουμε τους κατοίκους της Καρδίτσας.

Σημειώνεται ότι λόγω και των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού (covid-19) ισχύουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και γι' αυτό θα πρέπει όλοι να φορούμε μάσκες και να τηρούμε τις απαιτούμενες αποστάσεις όπως αυτές καθορίζονται από τις αποφάσεις που έχει λάβει η Ελληνική Πολιτεία σύμφωνα με τις επιταγές και οδηγίες των Ειδικών του ΕΟΔΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.