Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Με διαγραμμίσεις οι οδοί της λαϊκής αγοράς Κιλκίς


Ολοκληρώθηκε η σήμανση των οδών της λαϊκής αγοράς του Κιλκίς. Διαγραμμίσεις σε κίτρινο χρώμα χαράχθηκαν σε τμήματα των δρόμων Γεωργίου Καπέτα, Θεσσαλονίκης, Μοσκώφ, Τσιρογιάννη, Β. Ρώτα, Παπαθεοφίλου καθώς και στο διάδρομο που διασχίζει κάθετα την πλατεία από την οδό Γεωργίου Καπέτα μέχρι και την οδό Β. Ρώτα.

Οι εργασίες διαγράμμισης εξυπηρετούν την οργάνωση και τον καθορισμό θέσεων που καταλαμβάνουν στο χώρο της λαϊκής αγοράς οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες και πραγματοποιήθηκαν από τεχνικό συνεργείο του Δήμου με την αγαστή συνδρομή του Σωματείου Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών του ν. Κιλκίς.

Ο Δήμος Κιλκίς ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς για την παραχώρηση του μηχανήματος διαγραμμίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.