Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Πολύκαστρο: Δεν καταργείται για τα επόμενα χρόνια η 33 Μ/Κ ΤΑΞ


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά σχετικά με την φημολογούμενη κατάργηση της 33 Μ/Κ ΤΑΞ που εδρεύει στο Πολύκαστρο ζητώντας του να συναντήσουν, για το θέμα αυτό, άμεσα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο κ. Γεωργαντάς συναντήθηκε στις 2 Οκτωβρίου με τον κ. Παναγιωτόπουλο και την ίδια ημέρα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Άμυνας με τον κ. Σιωνίδη.

Στην συζήτηση ετέθησαν οι αρνητικές συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης για την περιοχή που σχετίζονται με την τοπική οικονομία, το δημογραφικό, το προσφυγικό-μεταναστευτικό και το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της παραμεθορίου.

Ο Υπουργός Άμυνας απέκλεισε κατηγορηματικά την κατάργηση της 33 Μ/Κ ΤΑΞ για τα επόμενα χρόνια σημειώνοντας μάλιστα ότι η παρουσία του στρατού στο Πολύκαστρο είναι αδιαμφισβήτητη και διαρκής και με την αύξηση της θητείας και την επικείμενη πρόσληψη επιπλέον μονίμων στον στρατό ξηράς θα υπάρξει μάλλον αύξηση της δύναμης των μονάδων της παραμεθορίου.

Για την εξέλιξη αυτή ο Δήμαρχος Παιονίας ενημέρωσε τηλεφωνικά τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.