Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (5/10/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με τρία τμήματα στα Planet
O Αλέξανδρος Κιλκίς βρέθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα Planet στη Θέρμη για διεξαγωγή φιλικών αγώνων για την «Ίντερ» και τα δύο τμήματα της «Μάντσεστερ».


Ένα πολύ δύσκολο φιλικό λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της έδωσε η "Ίντερ", που με αντίπαλο τις Ακαδημίες Μίκρας, και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Ωραίο θέαμα για τις δύο ομάδες, με κάθε μία από αυτές να έχει το... δικό της ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι Ακαδημίες Μίκρας ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς από στατική φάση, κόρνερ, ενώ είχαν και τρεις καλές στιγμές ακόμη, με τον Μιχάλη Θεοδωράκο μία φορά, και τον Κωνσταντίνο Ιωακειμίδη άλλες δύο να τους σταματούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη ανέβασε κατακόρυφα απόδοση, και παρά το γεγονός πως δέχθηκε και πάλι τέρμα από στατική φάση, κόρνερ, δεν πτοήθηκε, βρήκε παιχνίδι από τον άξονα και τα πλάγια, έφτασε σε οριζόντιο δοκάρι με τον Παυλίδη και εν τέλει ισοφάρισε.

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη ο Κότσι είχε οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Γρηγοράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, και στη τελευταία φάση, ο Παναγιώτης Δεσποινίδης ξεμαρκαρίστηκε όμορφα μέσα στη περιοχή και με δεξί διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Θεοδωράκος (Ιωακειμίδης-Κώστογλου), Τσουτσουλίγκας, Παλαμίδης, Μαυροκεφαλίδης, Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Κότσι, Δεσποινίδης, Γρηγοράκης, Γκιόκα, Μπουρλής, Σακαλής και Κ. Θεοδωράκος.

Η "Μάντσεστερ" κατέβηκε και με τα δυο της τμήματα στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας φιλικούς αγώνες με την Κ12 του ΠΑΟΝΕ, και την Κ11 του Ορφέα Σουρωτής.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη είχαν ξανά εξαιρετική απόδοση, παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο με ωραίες συνεργασίες, και έφτασαν εύκολα στις φιλικές νίκες, πετυχαίνοντας πολλά γκολ.

Όμορφη εικόνα και στα φιλικά στους Shooters 

Η Κυριακή είναι παραδοσιακά αφιερωμένη στα παιδιά, και οι αγώνες είναι συνεχείς.

Η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκε με τρεις ομάδες στις εγκαταστάσεις των Shooters στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης για τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών.

Δύο αγώνες για την "Μαρσέιγ" του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη απέναντι στον Α.Σ. "Αρσακλής" και τον ΠΑΟΔ στην Κατηγορά Κ8. Ωραία εμφάνιση για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν όλοι τους πολύ ώρα διασκεδάζοντας το παιχνίδι με πολύ όμορφες συνεργασίες.

Η "Φιορεντίνα" του Βασίλη Ορμανίδη αν και βρίσκεται στην Κ7, αντιμετώπισε τους οικοδεσπότες Shooters Κ8. Σε αυτό το ηλιακό επίπεδο σημασία έχει τα παιδιά να κάνουν σωστά βήματα, να χαίρονται τη συμμετοχή και να αποκτούν παραστάσεις. Και η "Φιορεντίνα" τα έπραξε όλα αυτά και με το παραπάνω!

Η "Μίλαν" του Γιάννη Ιασωνίδη "χόρτασε" ποδόσφαιρο αφού έδωσε δύο αγώνες. Πρώτα κόντρα στον Εθνικό Πυλαίας, και εν συνεχεία απέναντι στον ΠΑΟΔ στην ηλικία Κ10.

Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο έφτασε σε δύο θετικά αποτελέσματα. 

Εντυπωσιάζει η «Ατλέτικο»

Τα φιλικά παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στις ομάδες να βελτιώνονται μέσα από τις αγωνιστικές συνθήκες. Η "Ατλέτικο" του Βασίλη Παμπορίδη εξακολουθεί να συνεχίζει να δίνει θετικά δείγματα γραφής, όπως έπραξε και το πρωί της Κυριακής.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς μετέβη στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού και μετά από εξαιρετική παρουσία και εμφάνιση, επικράτησε με 6-0 της Κ 12 του Οδυσσέα Κορδελιού.

Δύο τέρματα από τον Νίκο Τερζενίδη, κ από ένα του Νίκου Καρακατσιανίδη, Στέφανου Παπαδόπουλου, Γιάννη Κηροποιού και Μιχάλη Παπαδόπουλου, οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Επίσης στο ίδιο γήπεδο βρέθηκε και η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς που ηττήθηκε με 2-1 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2).

Ο Λευτέρης Καρύδης με σουτ από τα σαράντα μέτρα άνοιξε το σκορ στο 31', όμως ο Απόλλων με δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε το παιχνίδι.

Σε υψηλό επίπεδο η «Ίντερ» στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Όμιλος πρόκληση και αποδείξεων για την "Ίντερ" του Μιχάλη Αναστασιάδη στο πρωτάθλημα της Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο καταρτισμός των ομίλων έφερε την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς στην "Ειδική Κατηγορία" , εκεί όπου τοποθετήθηκαν από την Ένωση οι κορυφαίες αγωνιστικά ομάδες.

Το επίπεδο είναι υψηλό και η «Ίντερ» θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τον Μακεδονικό, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή, τον ΠΑΟΔ, τον Παναθηναϊκό Θεσσαλονίκης, τους Μπέμπηδες και την Art Soccer School!

H "Ίντερ" προέρχεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ12 την περίοδο 2018-2019, και βρισκόταν στην πρώτη θέση του 3ου Ομίλου της Κατηγορίας Κ13 έως ότου διακόπηκε η σεζόν λόγω Κορωνοϊού. Επομένως και για τη φετινή χρονιά οι στόχοι και οι προσδοκίες είναι υψηλοί. 

Η κλήρωση της Κ17

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο καταρτισμός των ομίλων στο ηλικιακό πρωτάθλημα Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας, στο οποίο λαμβάνει μέρος και ο Αλέξανδρος Κιλκίς.

Το συγκρότημα του Βασίλη Παμπορίδη αποτελείται ως επί των πλείστον από ποδοσφαιριστές μικρότερους ηλικιακά, που θα προσπαθήσουν να δείξουν όμορφη αγωνιστική εικόνα στα γήπεδα που θα παίξουν.

Αντίπαλοι στην πρώτη φάση του τετάρτου ομίλου είναι οι Κανονιέρηδες, ο Α.Σ. "Ουράνιοι", οι Ελπίδες Αμπελοκήπων, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, ο Μακεδών Ευόσμου, ο Μαγνησιακός Ιωνίας, και ακόμη μία ομάδα που θα προκύψει στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.