Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Έκκληση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας


Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δείχνει ακόμη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπο και στέκεται κοντά στους πολίτες της Καρδίτσας, που δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή πριν λίγες ημέρες, στο πλαίσιο της στήριξης των πλημμυροπαθών συγκεντρώνει από τα Δευτέρα 5 και έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ανθρωπιστική βοήθεια.


Ειδικότερα, όσοι πολίτες θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να φέρνουν στο γραφείο του Ε.Ε.Σ. στο Ν. Δημοτικό Πάρκο, από τις 8 το πρωί έως και τις 2.00 μ.μ., τρόφιμα μακράς ανάλωσης (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν, χυμούς, φρυγανιές), αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας.

Αυτές τις ώρες η μικρή συνεισφορά στους πληγέντες του νομού Καρδίτσας συμβάλλει σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.