Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Στον τηλεμαραθώνιο της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ η ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαΐου 2020 από το μεσημέρι και ώρα 12.00- έως και 20.00 ο διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος ενίσχυσης του συλλόγου ΦΛΟΓΑ που βοηθά και στηρίζει παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειες τους.

Στην εξαιρετική και Θεάρεστη αυτή πρωτοβουλία της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε και η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς με την συμμετοχή του Προέδρου της κ. Μ. Παπαδόπουλου εκπροσωπώντας τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ στο νομό.

Το βασικό μήνυμα όμως πέραν της υλικής ενίσχυσης τέτοιων εξαιρετικών πρωτοβουλιών είναι και η συμμετοχή σε δράσεις αιμοδοσίας κυρίως δε αιμοπεταλίων τα οποία χρειάζονται τα παιδιά αυτά που νοσούν από καρκίνο.

Προς την κατεύθυνση αυτή ήδη ως Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Κιλκίς και στον Τομέα Εθελοντισμού έχουμε ορίσει μία επιστήμονα και έναν υπεύθυνο άνθρωπο την γαστρεντερολόγο και νυν δημοτική σύμβουλο Δήμου Κιλκίς κα Μαρία Μασμανίδου με την οποία προγραμματίζουμε δράσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις που ως στόχο τους θα έχουν την εμπέδωση του μηνύματος του εθελοντισμού στην κοινωνία.

Με τη σκέψη μας καθημερινά σε όλα αυτά τα ηρωικά παιδιά θα είμαστε πάντοτε δίπλα τους και κοντά στις οικογένειες τους.

Θερμά συγχαρητήρια στην Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την πρωτοβουλία και την άριστη διοργάνωση του διαδικτυακού τηλεμαραθωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.