Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 26/5/2020, 9:10 μ.μ.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις 
- Συνελήφθη χθες (25 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε κάθειρξη 8 ετών, συνολική φυλάκιση 60 μηνών και χρηματική ποινή 17.500 ευρώ, για σωματεμπορία, μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση, διευκόλυνση ακολασίας, οπλοφορία και οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αντίσταση.


- Συνελήφθη χθες (25 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 9 μηνών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

- Συνελήφθη χθες (25 Μαΐου 2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας μία γυναίκα,καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Εξιχνίαση κλοπής


Από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 22 Μαΐου 2020, διέρρηξαν αποθήκη σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 5.000 ευρώ.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα 


Συνελήφθη χθες (25 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 225 πακέτα τσιγάρων και 8 συσκευασίες με καπνό, για οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.


Εξιχνιάσθηκαν 12 περιπτώσεις κλοπών από υποκαταστήματα super market
Η συστηματική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, οδήγησε στα ίχνη μελών συμμορίας που ενέχονται σε δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών από υποκαταστήματα αλυσίδας super market .

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 21 και 20 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και «Κλοπής κατ’ εξακολούθηση».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι μαζί με συνεργούς τους, από τον Ιανουάριο του 2019, ενώθηκαν μαζί με συνεργούς τους και ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπραξαν δώδεκα (12) κλοπές σε υποκαταστήματα αλυσίδας super market αφαιρώντας διάφορα προϊόντα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις που γίνονταν αντιληπτοί προέβαιναν σε λεκτικές επιθέσεις και απειλές σε βάρος των υπαλλήλων.

Εκτιμάται ότι η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο ύψος των (5.000) ευρώ περίπου.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους σε έτερα παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.