Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Κρατήσεις θέσεων, προεγγραφές, για δωρεάν συμμετοχή παιδιών στο ΚΔΑΠ Kinesis και στο γυμναστήριο Kinesis Gym

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis και Kinesis Gym
Στο πλαίσιο Δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2020-2021", σας ενημερώνουμε ότι σε λίγες ημέρες ξεκινά, ο νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για τη νέα χρονιά, με όρεξη και αισιοδοξία.

Όπως κάθε χρονιά η διεκπεραίωση των αιτήσεών σας είναι δική μας υπόθεση και με τη δική σας συνεργασία θα φτάσουμε στην ολοκλήρωσή τους. Διανύουμε ήδη, με μεγάλη χαρά την τρίτη μας χρονιά φέτος. 

Ξεκινώντας αυτό το εγχείρημά, με την πρώτη μας δομή τον Σεπτέμβρη του 2017, προχωρήσαμε και λόγω της μεγάλης ζήτησης του κόσμου, φτάσαμε το 2020 να αριθμούμε τρεις δομές, που έχουν δημιουργηθεί με αγάπη και μεράκι.

ΚΔΑΠ Kinesis for kids
21ης Ιουνίου 20, Κιλκίς
23410 22220

ΚΔΑΠ Kinesis for juniors
Μεγ. Αλεξάνδρου και Περικλέους γωνία, Κιλκίς
23410 23000

ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics
Εθνικής Αντιστάσεως 27, Κιλκίς
23410 22280

Κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, σε τρία διαφορετικά σημεία στην πόλης του Κιλκίς, με σκοπό να εξυπηρετούμε όσες περισσότερες μανούλες και παιδιά μπορούμε. Στις δομές μας υπάρχει μία πλειάδα δραστηριοτήτων, σε εκπαιδευτικό και αθλητικό επίπεδο. 

Υπάρχουν σε καθημερινή βάση οργανωμένα τμήματα μαθημάτων, τα περισσότερα χωρισμένα ηλικιακά, που κατευθύνονται από εξειδικευμένο προσωπικό. 

Τμήματα όπως αυτά της ενισχυτικής διδασκαλίας, της δημιουργικής γραφής, της φιλαναγνωσίας, των εικαστικών, της ζωγραφικής, της μαγειρικής, του μουσικού παιχνιδιού, του θεατρικού παιχνιδιού, του σκακιού, της ρομποτικής, του παιχνιδιού στ’ αγγλικά, των πειραμάτων, των υπολογιστών και στο αθλητικό κομμάτι, υπάρχουν τα τμήματα της Zumba, της ρυθμικής, του dance, του kids pilates, της yoga, του καράτε, της παιδαγωγικής γυμναστικής και της ενόργανης ακροβατικής, ρυθμικής γυμναστικής, του στίβου, της ποδηλασίας και του handball σε συνεργασία με τον ΓΑΣ Κιλκίς. 

Τις δραστηριότητές μας μπορείτε να τις γνωρίσετε από τη σελίδα μας στο διαδίκτυο, όπου θα βρείτε και το πρόγραμμά μας καθώς και φωτογραφικό υλικό από δείγματα της δουλειάς μας ή παραστάσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνουμε πολλές φορές μέσα στον χρόνο εντός ή εκτός της πόλης του Κιλκίς. 

Τους Καλοκαιρινούς μήνες οργανώνονται τμήματα κολύμβησης, ενώ μετά τη σχολική χρονιά συγκεντρώνονται και ομαδούλες με προορισμό τις παιδικές κατασκηνώσεις. Βέβαια σε περίπτωση που επιθυμείτε την ενασχόληση με κάποιο άλλο άθλημα που δεν καλύπτει το πρόγραμμά μας, υπάρχει και η δυνατότητα συνεργασίας με άλλους φορείς.

Όλοι οι κάτοχοι voucher που θα επιλέξετε τις δομές μας, δικαιούστε και εσείς δωρεάν παροχές γυμναστικής (γυμναστήριο), στις εγκαταστάσεις μας 

KINESIS GYM
25ης Μαρτίου 24, Κιλκίς
23410 20450

Καθώς επίσης και όλα τα προνόμια και εκπτώσεις της Kinesis Smart Card https://www.kinesis-gym.gr/kinesis-smart-card/

Προσπαθούμε να είμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες σας, να ελαφρύνουμε το βαρύ καθημερινό σας πρόγραμμα, αξιοποιώντας παράλληλα δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών σας.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να μας δείξετε την ανάλογη επιστημοσύνη, όπως τα τελευταία τρία χρόνια.

Κρατήστε θέση στο Link http://kinesisforkids.gr/espa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.