Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (29/5/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Έρχεται η ώρα της Κολύμβησης
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς βρίσκεται σε αναμονή της νέας Υπουργικής Απόφασης και για τα μικρότερα παιδιά της Ακαδημίας του.


Για το λόγο αυτό σας κάνει γνωστά τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την συμμετοχή των παιδιών σας στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου και της Κολύμβησης.

Λόγω των ολιγομελή τμημάτων της Κολύμβησης όσα παιδιά ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν άμεσα να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Αλέξανδρου Κιλκίς (ώστε να κλείσουν θέση) και να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Χρειάζεται προσκόμιση της Ιατρικής Βεβαίωσης και της Υπεύθυνης Δήλωσης που έχει ανακοινωθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την συμπλήρωση από τον οικογενειακό γιατρό του Ιατρικού Ιστορικού Ασθενούς.

Ατομικές προπονήσεις στο Ποδόσφαιρο
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς έχει…πατήσει εδώ και λίγες μέρες χορτάρι, καθώς στις εγκαταστάσεις της προπονούνται παιδιά άνω των 13 ετών.

Δέκα προπονητές είναι πάντα στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πραγματοποιούν ατομικές προπονήσεις πάντα σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν τεθεί από το αρμόδιο Υπουργείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.