Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

"Κάποιοι μας κοροϊδεύουν…"

Παρεμβαίνει ο Γιώργος Κρικώνης
Δημότης Κιλκίς και κάτοικος Καμπάνη
Η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο του χωριού μας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Δρόμοι γεμάτοι λακκούβες, νεροφαγώματα, σπασίματα στην άσφαλτο. Κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους και για τους ανθρώπους και για τα αυτοκίνητα. 

Οι άνθρωποι να τραυματιστούν, ακόμη κι όταν βαδίζουν στο δρόμο, ενώ τα αυτοκίνητα να βρεθούν χωρίς αμορτισέρ ή από κάποια στραβοτιμονιά στα παρακείμενα χωράφια ή ακόμη και αγκαλιά με κάποιο όχημα που έρχεται από την απέναντι πλευρά.

Με αφορμή το θανατηφόρο δυστύχημα σε οδικό άξονα έξω από τις Μουριές, εκεί που ο δρόμος έχει τα παραπάνω προβλήματα, σας επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί στον Καμπάνη….. Οι αρμόδιοι είπαν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, αλλά μήνες τώρα η εικόνα δείχνει την κατάντια των υποσχέσεων και την αδιαφορία αυτών που ευθύνονται….

Εμείς πάντως πληρώνουμε δημοτικά τέλη και άλλα χωρίς να μπορούμε να τα αφήσουμε απλήρωτα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Οι δύο πρώτες: λακκούβες και νεροφαγώματα σε όλη τη διαδρομή από την είσοδο του χωριού κάθε 10-20 μέτρα.

Οι τρεις επόμενες: η απόλυτη αδιαφορία και εγκατάλειψη. Ο δρόμος του σχολείου πάνω από 4 μήνες σε αυτήν την κατάσταση. Μάλιστα ο Δήμος ζητάει συγγνώμη στην πινακίδα για την ταλαιπωρία, λόγω των εκτελούμενων έργων που δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Η επόμενη: κι εδώ στο δρόμο του σχολείου, έκλεισαν τις τρύπες με χώμα. Στην πρώτη βροχή θα φύγει. Το έχουν επιχειρήσει ξανά.

Η επόμενη: σε άλλο δρόμο του χωριού πάνω από 6 μήνες η φθορά.

Επίλογος: Ποιος είναι υπεύθυνος για την αποκατάσταση; Άγνωστο.

Υ.Γ. Προχθές 28/1/2020 συνεργείο του Δήμου έκλεισε δύο τρύπες στη διασταύρωση του κεντρικού δρόμου με το δρόμο που ανεβαίνει στην ΕΛΦΩΤ. Είπα ήλθαν επιτέλους… Δυστυχώς έφυγαν και σήμερα υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρεται με οπτικό υλικό.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.