Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ενόργανη Γυμναστική: Συνεργασία ΚΔΑΠ "Άθλος" με τον προπονητή Μιχαήλ Κατσάτο

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Οι στόχοι του ΚΔΑΠ Άθλος για το έτος 2020 δεν περιορίζονται, αντιθέτως κορυφώνονται με μια νέα συνεργασία από το χώρο του αθλητισμού. Λόγω των αυξανόμενων αναγκών και της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το μάθημα της Ενόργανης Γυμναστικής, αποφασίσαμε να δώσουμε νέα πνοή, αναδεικνύοντας την μαγεία της Ενόργανης με μια καταξιωμένη προσωπικότητα από το χώρο του αθλητισμού. 

Έτσι, έχουμε την τιμή και τη χαρά να δημοσιοποιήσουμε τη νέα μας συνεργασία με τον καταξιωμένο προπονητή Μιχαήλ Κατσάτο, ο οποίος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το μάθημα αυτό.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο προπονητή Ενόργανης Γυμναστικής από το 1986. Είναι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ από το έτος 2014 έως σήμερα, στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και διορισμένος γυμναστής στο Δημόσιο με απόσπαση στην Ομοσπονδία Ενόργανης. Ένα αξιόλογο και πολυτάλαντο άτομο που προπονεί παράλληλα μεγάλους συλλόγους Πρωταθλητών Ενόργανης στη Θεσσαλονίκη και που δεν επαναπαύεται ποτέ.

Έχοντας ακόμη μεγαλύτερες φιλοδοξίες και θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους για το 2020, ελπίζουμε να φτάσουμε ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε τόσα χρόνια και στο χώρο αυτό της Ενόργανης Γυμναστικής.

Δημιουργώντας υγιή πρότυπα και μεταλαμπαδεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του αθλητισμού, επιλέξαμε το κατάλληλο άτομο για την κατάλληλη θέση. Ο αναμορφωμένος και απόλυτα εξοπλισμένος χώρος μας για Ενόργανη Γυμναστική στην 21ης Ιουνίου 1 έρχεται να βελτιώσει τις αποδόσεις και να ανταποκριθεί απόλυτα στις ανάγκες των αθλητών μας.

Γιατί στον "Άθλο" προτεραιότητα είναι ΠΑΝΤΑ το καλύτερο για τους αθλητές μας. Ετοιμαστείτε για Άθλους και στην Ενόργανη Γυμναστική.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2341076305, 2341076465, 2341076416

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.