Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Κεντρική Μακεδονία

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Κ. Μακεδονία, που στηρίζει το ΚΚΕ.

Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων.

Από τους υποψήφιους δημάρχους 9 είναι γυναίκες. Επίσης πάνω από το 45% των υποψηφίων είναι κάτω από 50 χρονών.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας είναι ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Αβραμόπουλος Σωτήρης
Είναι 37 χρονών και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Έχει διατελέσει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (ΜΔΕ) του προγράμματος «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές» του ΕΑΠ.

Έχει διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) στην προηγούμενη θητεία.

Δραστηριοποιήθηκε από μικρή ηλικία στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα, οργανώθηκε στην ΚΝΕ και εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο της Οργάνωσης στο 10ο Συνέδριο το 2010. Στη συνέχεια, δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων μηχανικών.

Είναι μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι για τους Δήμους
της Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Ζαριανόπουλος Σωτήρης


Τραπεζοϋπάλληλος, Ευρωβουλευτή, 57 ετών. Φοίτησε στη Σχολή Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ. Εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Μακεδονίας - Θράκης) από το 1981. Εκλέχθηκε στο ΔΣ του Ενωτικού Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς το 2000. Υπήρξε μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και από το 2003 έως το 2014 γενικός γραμματέας του. Επίσης υπήρξε μέλος της Διοίκησης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ. Από το 2008 ήταν μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης
Νοτάκης Γιάννης


Εκπαιδευτικός, 59 ετών, καθηγητής φυσικής αγωγής στο 6ο γυμνάσιο Σταυρούπολης. Ενταγμένος στο εργατικό κίνημα από τα φοιτητικά του χρόνια, εκλεγμένος στο ΔΣ του Συλλόγου φοιτητών ΤΕΦΑΑ. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στο δημόσιο. Εκλέχθηκε στην εκτελεστική επιτροπή της Ένωσης Δημόσιουπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) και στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Είναι εκλεγμένος τα τελευταία 20 χρόνια στο ΔΣ της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης (Δυτική Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι, Μενεμένη κλπ…). Μέχρι το 2017 μέλος της πανελλαδικής γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και της γραμματείας του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφια Δήμαρχος Βόλβης
Πολυζωϊδου Βάσω


Απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διατηρεί φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, εδώ και πολλά χρόνια, στο Σταυρό του δήμου Βόλβης. Έχει υπάρξει μέλος επαγγελματικών φορέων, συλλόγων και κινημάτων στην Θεσσαλονίκη αλλά και στον Σταυρό. Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βόλβης. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Υποψήφια Δήμαρχος Δέλτα
Χατζηκυριάκου Λίνα


Δικηγόρος, 36 ετών. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ και του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Δέλτα. Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δέλτα το 2014. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφια Δήμαρχος Θερμαϊκού
Μώραλη Κωνσταντίνα


Εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, 53 ετών. Δημοτική σύμβουλος, στο Δήμο Θερμαϊκού.

Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης
Καρκατζούνης Φάνης


Εκπαιδευτικός – φιλόλογος στο 1ο Λύκειο Τριλόφου, 40 ετών. Είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Θέρμης. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Β ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Δημοτικός σύμβουλος Θέρμης. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς
Αντωνάκης Βικέντιος


Γεωπόνος - ιδιωτικός υπάλληλος, 52 ετών. Απόφοιτος της Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής της Σ.Δ. Τσεχοσλοβακίας. Μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας – Θράκης. Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς.

Υποψήφιος Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου
Κοκονάς Αθανάσιος


Ιδιωτικός υπάλληλος, 45 ετών. Απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος στην Ομοσπονδία γονέων και κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας . Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά
Γεωργουδάκης Φίλιππος


Συνταξιούχος, 61 χρονών. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαγκαδά. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΓΝΟ, μέλος της Διοίκησης του ΕΚΘ, της Ομοσπονδίας Συνεταιριστικών Υπαλλήλων και της ΓΣΕΕ. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά
Παλάντζας Μάριος


Μηχανικός, 26 χρονών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Χωροταξίας. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη
Μαάιτα Οδυσσέας


Διδάκτορας του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 40 ετών. Έχει διδάξει μαθήματα στο τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στο τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μηχανικής. Συμμετέχει ενεργά στο γονεϊκό κίνημα, είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου γονέων του 3ου νηπιαγωγείου Πανοράματος και του Συλλόγου γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Πανοράματος και της Ένωσης Γονεών Πυλαίας Χορτιάτη. Δημοτικός Σύμβουλος Πυλαίας Χορτιάτη. Είναι μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών
Βέλλης Χαράλαμπος (Μπάμπης)


Σπούδασε Χημικός στο Α.Π.Θ. και έκανε μεταπτυχιακά (M.Sc.) στο UMIST – Αγγλίας, 67 ετών. Εργάστηκε στη δική του επιχείρηση χημικών προϊόντων και τώρα είναι συνταξιούχος. Ως μέλος της συντακτικής επιτροπής, αρθρογραφεί στο περιοδικό «Αιχμηρά».Συμμετέχει στο Φιλειρηνικό-Αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της χώρας μας και είναι Γραμματέας της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνας
Μαρκίδης Παναγιώτης


Συνταξιούχος, απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του Α.Π.Θ, 63 ετών. Από το 1982 έως το 1986 εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση και στη στη συνέχεια διορίστηκε στη δημόσια εκπαίδευση έως την συνταξιοδότησή του το 2014. Το διάστημα 1994-98 ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κουφαλίων και το 2004-06 εκλεγμένος στο ΠΥΣΔΕ Γερμανίας όπου βρισκόταν με απόσπαση. . Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Θέμελης Άγγελος


Εφοριακός, 67 ετών. ΄Ελαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα. Διετέλεσε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ταμιακών Υπαλλήλων και της Ομοσπονδίας εργαζόμενων στις Δ.Ο.Υ. Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Ωραιόκαστρου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ
Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών:
Φαρμάκης Παύλος

Ελεύθερος Επαγγελματίας Κρεοπώλης, 37 ετών. Μέλος του σωματείου κρεοπωλών νομού Σερρών από το 2002. Από το 2004 είναι μέλος της διοίκησης του Σωματείου και γραμματέας, εκλεγμένος στην διοίκηση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Σερρών. Το 2011 έως και σήμερα είναι εκλεγμένος στην Πανελλαδική ομοσπονδία των κρεοπωλών. Είναι μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Πανσερραικός. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Σερρών του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφίπολης
Άντσιου Άννα


Νοσηλεύτρια, 53 ετών. Φοίτησε στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας(Σ.Ε.Υ.Π.) του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ήταν ενεργό μέλος του σπουδαστικού κινήματος και μέλος το Δ.Σ. του συλλόγου της σχολής της. Από το 1997 εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους. Ήταν για 2 τριετίες, εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων Κέντρων Υγείας του νομού Σερρών. Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αμφίπολης.

Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας:
Λάγιος Γεράσιμος (Μάκης)


Καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Σερρών, 41 χρονών. Απόφοιτος του Τμήματος Χημείας Παν/μίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού στην “Εφαρμοσμένη Βιοχημεία-Βιοτεχνολογία”. Μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Σερρών. Είναι αθλητής ΑμεΑ του Πανσερραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Σερρών του ΚΚΕ.

Υποψήφια Δήμαρχος Ηράκλειας:
Χατζίδου Δέσποινα


Ανεργη και για χρόνια εργαζόμενη εμποροϋπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, 61 ετών. Ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοίμησης και μέλος του Συλλόγου Γυναικών ν. Σερρών. Έχει τελειώσει το ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης στο τμήμα Γραμματέων. Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Ηράκλειας.

Για τον Δήμο Ν. Ζίχνης:
Στεφανόπουλος Ιωάννης


Εργάζεται στο Φυσικό Αέριο (ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ) μέσω εργολαβικών εταιρειών, 63 ετών. Είναι αντιπρόεδρος στο Κλαδικό σωματείο Ενέργειας Κεντρικής Μακεδονίας, γραμματέας στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Π. (Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου).

Υποψήφιος Δήμαρχος Εμ. Παππά
Μανδάνας Αργύριος


Ελεύθερος επαγγελματίας, 65 ετών. Σπούδασε Γεωλογία στη Μπολόνια της Ιταλίας. Έδρασε συνδικαλιστικά με τον σύλλογο Ελλήνων Γεωλόγων(Σ.Ε.Γ.) και στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στο αγροτικό κίνημα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα.

Υποψήφια Δήμαρχος Σιντικής:
Ιωαννίδου Μαρία


Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση, 31 χρονών . Απόφοιτη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Κομοτηνή στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας. Φοιτήτρια μεταπτυχιακού εκπαίδευσης ενηλίκων. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών. Εργάστηκε ως εμποροϋπάλληλος και ήταν μέλος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων ν. Σερρών. Είναι μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Τυρολόης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης
Νικόλαος Τσουπέης


Αυτοαπασχολούμενος, 48 χρονών. Πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός απόφοιτος του ΑΠΘ. Διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Κατερίνη από το 1997. Μέλος του ΤΕΕ και μέλος στο ΔΣ του τμήματος ΤΕΕ Πιερίας.

Υποψήφια Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Κουρίτα Κατερίνα


Δασκάλα, 45 ετών. και μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος Πιερίας της ΑΔΕΔΥ. Ζει και εργάζεται στο Λιτόχωρο. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λιτοχώρου και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πιερίας. Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού
Γιαγκόπουλος Αθανάσιος


Γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας και σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών. Ξεκινώντας από υπαλληλική σχέση δημιούργησε την εταιρεία VITASLIMELECTRONICMEDICAL που ασχολείται με κατασκευές ηλεκτρονικών μηχανημάτων Αισθητικής τελευταίας τεχνολογίας. Διετέλεσε πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευής και Εμπορίας Μηχανημάτων Αισθητικής και Καλλυντικών (ΠΣΑΜΚΑ). Από πολύ νωρίς δραστηριοποιήθηκε στους κοινωνικούς αγώνες.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας
Γιώργος Μελιόπουλος


Πυροσβέστης, 47 ετών. Εργάζεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας. Για τέσσερα χρόνια, από το 2008 ως το 2012, έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας. Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας
Ιακωβίδης Ηλίας


Εργάτης, 34 ετών. Απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου Τεχνολογικής κατεύθυνσης – κύκλου Πληροφορικής & Υπηρεσιών, απόφοιτος Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών στον Τομέα πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Ημαθίας Πέλλας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας
Τσουκαλάς Θωμάς


Χειρουργός, 56 ετών. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Χειρουργική στο «Θεαγένειο» Α.Ν.Θεσσαλονίκης, και εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική Ογκολογία Μαστού. Μετεκπαιδεύτηκε στη Μονάδα Μαστού της Α΄Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια στη Μονάδα Μαστού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης (HUG).

Είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σήμερα διατηρεί ιατρείο στην Θεσσαλονίκη και χειρουργεί σε νοσοκομειακή μονάδα της Θεσσαλονίκης. Περιοδικά επισκέπτεται τη Μυτιλήνη προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε ασθενείς του Βορ. Αιγαίου. Από φοιτητής πήρε ενεργό μέρος στο φοιτητικό και λαϊκό κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Συμμετείχε σε αποστολή ιατρικής βοήθειας στο χειμαζόμενο από τον αποκλεισμό και τους βομβαρδισμούς Γιουγκοσλαβικό λαό. Διατέλεσε πρόεδρος της Πανλεσβιακής Επιτροπής Ειρήνης (2016-2018), παραρτήματος της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Ύφεσης και Ειρήνης (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε). Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νάουσας την περίοδο 1999-2002 και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Νάουσας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ
Υποψήφια Δήμαρχος Πέλλας
Παπαδοπούλου Ολυμπία


Συνταξιούχος του ΙΚΑ, πρώην εργαζόμενη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών, 53 ετών. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων της Ε.Α.Σ. Γιαννιτσών. Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Γιαννιτσών. Μέλος της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας ( ΟΓΕ ). Είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πέλλας. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ.

Yποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας
Δρόσογλου Σταύρος


Συνταξιούχος ΟΤΑ, 64 ετών. Ηταν εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης όπου εργαζόταν. Είναι πρόεδρος του Παραρτήματος Αριδαίας της Π.Ε.Α.Ε.Α. - Δ.Σ.Ε. - Φίλων και Απογόνων. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας
Τσιτσάγκας Χαράλαμπος (Μπάμπης)

Είναι γεννημένος στην Έδεσσα και μεγάλωσε στην Άρνισσα, 51 ετών. Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στην Έδεσσα από το 2004.

Υποψήφιος Δήμαρχος Σκύδρας
Σουμελίδης Γιάννης

Αγρότης – ροδακινομπαραγωγός, 51 ετών. Μέλος του Δ.Σ. του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου “ΕΝΟΤΗΤΑ” Πέλλας και συμμετέχει στον πανελλαδικό συντονισμό των αγροτών παίρνοντας μέρος στις συνεδριάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου Μαυροβουνίου. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου του χωριού του “ΔΟΞΑ” Μαυροβουνίου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΛΚΙΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Γιάννης Φαχουρίδης


Αρχιτέκτονας, 57 ετών. Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς. Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κιλκίς.

Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας
Τάσος Βασιλακάκης


Πολιτικός μηχανικός, 42 ετών. Υπάλληλος στη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών στο Δήμο Κιλκίς. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στη «σεισμική μηχανική και τις αντισεισμικές κατασκευές». Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Υποψήφια Δήμαρχος Πολυγύρου
Αγγελική Χριστιανού


Συνταξιούχος νηπιαγωγός, 60 ετών. Πτυχιούχος της σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης. Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Χαλκιδικής. Δημοτική Σύμβουλος στον δήμο Πολυγύρου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη
Κυριάκος Παρθενιάδης


Οικονομολόγος, 26 ετών. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα «Logistics και Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού» του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Στο πανεπιστήμιο δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα και για 4 χρόνια ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών της σχολής του. Είναι γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Κασσάνδρας
Πρόδρομος Ποτίογλου


Αγρότης, 59 ετών. Εργάστηκε ως ναυτεργάτης στη Γερμανία και σήμερα ασχολείται με τη μελισσοκομία. Δημοτικός στον Δήμο Κασσάνδρας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας
Παναγιώτης Κολογκούνης


Αγρότης, 25 ετών. Σπουδαστής στο τμήμα Επισκευής και Συντήρησης Γεωργικών Μηχανημάτων. Δραστηριοποιήθηκε στο αγροτικό κίνημα.

Υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας
Παντελής Λάζαρος


Αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο επισιτισμού-τουρισμού, 30 ετών. Έχει σπουδάσει στο Δ.ΙΕΚ Επανομής Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων. Διατέλεσε πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ. Είναι μέλος του Συλλόγου Τουριστικών καταλυμάτων Σάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.