Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση Προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς για την ψήφιση του προϋπολογισμού της ΚΔΕΚ

Γράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς 
"Αισθάνομαι ευτυχής που η πολιτική μου παρέμβαση για την αδήριτη ανάγκη υπερψήφισης του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Στην προχθεσινή κρίσιμη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, στην πλειονότητά του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με την ψήφο εμπιστοσύνης του κράτησε όρθιους τη Κ.Δ.Ε.Κ. και το εργαζόμενο προσωπικό της στηρίζοντας το προσφερόμενο κοινωνικό τους έργο.

Δε θα σταθώ σε πικρόχολα σχόλια ούτε θα...απολογηθώ για το γεγονός ότι η πολιτική λειτουργία της παράταξης στην οποία ανήκω έχει ως επίκεντρό της τον Άνθρωπο.

Αυτονόητα έκανα το καθήκον μου υπερασπιζόμενος τους εκατοντάδες συμπολίτες μου, ωφελούμενους των κοινωνικών δομών και εργαζόμενους σ' αυτές.

Αναρωτιέμαι αν οι συντάκτες και υποκινητές των θλιβερών σχολίων έχουν απλώσει ποτέ ένα χέρι βοηθείας σε κάποιον ανήμπορο. Ας το κάνουν και θα συναισθανθούν το μέγεθος και της προσωπικής και της πολιτικής ικανοποίησης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.