Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Κοπή βασιλόπιτας και φιλανθρωπικό γκαλά στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ Kinesis for kids (21ης Ιουνίου 20) θα λάβει χώρα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των δομών ΚΔΑΠ Kinesis αλλά και του γυμναστηρίου μας, Kinesis-Gym.

Η διεύθυνση καλεί όλα τα μέλη παλιά και νέα, ενεργά και μη, να παρευρεθούν σε αυτή την μικρή γιορτή η οποία θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας (όπως, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες και άλλα) που θα φανούν χρήσιμα σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας, θα μας γεμίσει με χαρά και ιδιαίτερη τιμή.

Υ.Γ. η/ο τυχερός της βραδιάς που θα πάρει το φλουρί, εκτός από ένα καλότυχο και γεμάτο χαρές 2019 θα κερδίσει και μία ετήσια V.I.P. συνδρομή στο γυμναστήριο αξίας 600,0€

✔12 μήνες χρήση γυμναστηρίου με προσωπικό πρόγραμμα και συμβουλές διατροφής

✔12 επισκέψεις Persona Training στο Power Plate

✔12 επισκέψεις για αδυνάτισμα και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας i-motion EMS Training.

- η διαδικασίας συλλογής των προϊόντων έχει ξεκινήσει τόσο στις δομές μας των ΚΔΑΠ όσο και στην γραμματεία του γυμναστηρίου μας.

Καλή χρονιά με υγεία ευεξία και δύναμη

Με τιμή και εκτίμηση
Μαυρογενίδης Παναγιώτης και Γιαννακίδης Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου