Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση του προγράμματος άθλησης (Group Training) LesMills BODYPUMP 108

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Tο γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασία με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 108!l

Η LesMills αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία παγκοσμίως δύναμη στον χώρο του fitness όσον αφορά τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, δραστηριοποιείται σε 80 χώρες ανά την υφήλιο προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε 15.000 γυμναστήρια και έχοντας στο ενεργητικό της 8.000 γυμναστές.

Το Kinesis-Gym δεν θα μπορούσε να λείψει…

Το BODYPUMP είναι ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και αντοχής στην δύναμη, απευθύνεται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες και είναι ιδανικό για απώλεια λίπους και γράμμωση των μυών. 

Η θερμιδική απώλεια είναι αρκετή καθώς φτάνει τις 600 με 700 θερμίδες στο μάθημα. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, μια δοκιμή και μόνο θα σας πείσει…
Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου και στην αίθουσα Fitness Training Hall την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στις 19:00 και έχει διάρκεια 1 ώρα.
Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές android από το play store στο παρακάτω link
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lexiconsoftware.kinesisandr και κλείστε θέση ή διαφορετικά επικοινωνήστε με την γραμματεία του γυμναστηρίου στο  23410 20450  ή ηλεκτρονικά στο online booking του γυμναστηρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.kinesis-gym.gr στο πεδίο member login.

Η είσοδος είναι "ελεύθερη" για μέλη και μη του γυμναστηρίου.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης επίσημος Les Mills BODYPUMP instructor, μαζί του η Φιλιώ Ορμανίδου και ο Φίλιππος Μισαηλίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου