Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Κιλκίς: Σε θέση μάχης δημοτικά και ιδιωτικά συνεργεία για τον αποχιονισμό

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Στους δρόμους εξακολουθούν να βρίσκονται τα μηχανήματα του Δήμου Κιλκίς και με τη συνδρομή των ιδιωτικών συνεργείων, ύστερα και από την κήρυξη της επικράτειας του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιχειρούν για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου.

Όπως έχει επισημανθεί, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των φαινομένων κακοκαιρίας, προτεραιότητα του Δήμου Κιλκίς ήταν να παραμείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί οδικοί άξονες και τούτο επιτεύχθηκε με κοπιώδη προσπάθεια του προσωπικού, που εργάστηκε νυχθημερόν, και τη ρίψη μεγάλων ποσοτήτων αλατιού που υπολογίζεται ότι έχουν ξεπεράσει τους τριακόσιους τόνους.

Με την ύφεση της κακοκαιρίας, δίδεται βαρύτητα στην απομάκρυνση του χιονιού από τους δρόμους της πόλης και των χωριών και τον καθαρισμό των προαύλειων χώρων των σχολείων ώστε να είναι σε θέση να λειτουργήσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Μεγάλη ήταν η βοήθεια που προσέφεραν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, δημοτικά και ιδιωτικά συνεργεία για τη διάνοιξη αγροτικών οδών που οδηγούν σε κτηνοτροφικές μονάδες.

Υπενθυμίζεται στους δημότες ότι μπορούν να προμηθεύονται αλάτι για να καθαρίσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και των σπιτιών τους από την αποθήκη του πρώην στρατοπέδου Δογάνη (απέναντι από την είσοδο του σούπερ -μάρκετ Σκλαβενίτη) έχοντας μαζί τους σάκους. 

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο Δήμο για τον αποχιονισμό , όχι μπράβο στους ανενεργούς πολίτες που δεν καθάρισαν το χιόνι μπροστά από τα σπίτια τους και τα μαγαζιά και αντ'αυτού ξόδεψαν χρόνο βγάζοντας φωτογραφίες για να δείξουν ότι πάντα φταίνε οι άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή