Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Αντικατάσταση σκισμένης σημαίας στη Δοϊράνη - Ζητείται πλέον η συνδρομή του Δήμου Κιλκίς

Το σημερινό μας άρθρο με τίτλο: "Όρε πατριώτες Κιλκισιώτες! Αυτή τη σημαία ποιος θα την αλλάξει;" σχετικά με το σκισμένο σύμβολο της πατρίδας μας στη Δοϊράνη, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Τα σχόλια των αναγνωστών ήταν όλων των ειδών, άλλοτε καλοπροαίρετα και με προβληματισμό και άλλοτε με εξυπνάδες και ειρωνείες του τύπου: "κάντο εσύ αφού το είδες" κτλ. 

Ο Κιλκισιώτης Θεοχάρης Μαυρίδης ο οποίος ζει και εργάζεται στη Σουηδία και βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πατρίδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, διάβασε και αυτός το άρθρο όπως πολλοί άλλοι. 

Σήμερα μετέβη στη Δοϊράνη με σκοπό την αντικατάσταση της σημαίας. Δυστυχώς όμως τεχνικά ήταν αδύνατο, αφού τα σχοινιά της σημαίας ήταν μπλεγμένα στην κορυφή του κονταριού λόγω του ισχυρού ανέμου.

Έτσι χρειάζεται οπωσδήποτε η συνδρομή του Δήμου Κιλκίς με κάποιο ειδικό όχημα με δυνατότητα ανύψωσης. Η μετάβασή του όμως δεν πήγε εντελώς χαμένη αφού επισκέφτηκαν και το παλιό φυλάκιο ακριβώς πάνω στη συνοριογραμμή με τα Σκόπια έξω από το χωρίο Ακρίτας. 

Εκεί αλλάχθηκε η επίσης φθαρμένη σημαία. Το φωτογραφικό υλικό είναι από φιλικό πρόσωπο, με σκοπό όχι φυσικά την προσωπική τους προβολή, αλλά να σταλεί σε όλους μας ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ότι τελικά δεν μένουμε στα λόγια και μπορούμε να κάνουμε πολλά όλοι μαζί. 

Επίσης "έπεσε στο τραπέζι" και η ιδέα να συσταθεί άτυπη ομάδα ανθρώπων που θα αντικαθιστούν φθαρμένες σημαίες όπου απαιτείται.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.