Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Η «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς» ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς και οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης νομού Κιλκίς στάθηκαν αρωγοί στο έργο του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς» προσφέροντας χρηματικό ποσό για τη στήριξη του φορέα μας.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11 π.μ. ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαραλαμπίδης Ι. Δημήτριος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία Αστυνομικών επισκέφτηκε τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ανάσα Ευαισθησίας Νομού Κιλκίς», όπου και προσέφερε χρηματικό ποσό το οποίο με δική του προτροπή είχαν συγκεντρώσει οικειοθελώς το προσωπικό που υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς.
Η αντιπροσωπεία των αστυνομικών παρέδωσε ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του Εθελοντικού «Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς », το χρηματικό ποσό 787,50 ευρώ καθώς και 16 συσκευασίες αλεύρι. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κουρουζίδου Γ. Χριστίνα ενημέρωσε για τις δράσεις και το έργο που επιτελεί ο εθελοντικός σύλλογος επί 6 (έξι) συναπτά έτη, έχοντας θέσει ως διαχρονικό στόχο την υποστήριξη με υψηλό πάντα το αίσθημα της αλληλεγγύης εθελοντισμού,  την ανιδιοτέλεια, την φροντίδα, την ισότητα και τον σεβασμό στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, προσφέροντας καθημερινά, τη απλόχερη βοήθεια και ελπίδα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η πράξη των Αστυνομικών να συγκεντρώσουν αντί τροφίμων χρηματικό ποσό για τη οικονομική ενίσχυση του Φορέα μας «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς» αναμφίβολα στέλνει ένα μήνυμα υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το εθελοντικό μας έργο δίπλα στους συνανθρώπους μας και κυρίως για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε! 

Γιατί... η «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς» δεν έχει μεγάλους ευεργέτες, οι ευεργέτες της είστε εσείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.