Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τι λέει ο Γ. Φραγγίδης για τα διόδια στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνουμε την πραγματοποίηση εργασιών κατασκευής παράπλευρων διοδίων στο ύψος του κόμβου Πολυκάστρου, στο Δήμο Παιονίας, χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση προς τους θεσμικούς φορείς από την «Εγνατία Οδό Α.Ε».

Ο πολύπαθος δρόμος Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι (Π.Α.Θ.Ε), παραμένει εδώ και πολλά χρόνια ανολοκλήρωτος, με συνέπεια να χάνονται συνεχώς ανθρώπινες ζωές. Η κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, που καταλήγει στην μεγαλύτερη πύλη εισόδου στην Ελλάδα (Εύζωνοι), συνιστά βασική ανάγκη και αίτημα δεκαετιών.


Η επιβολή διοδίων πριν καν πραγματοποιηθεί η κατασκευή του, συνιστά απαράδεκτη ενέργεια. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, οι πολίτες της χώρας και πολύ περισσότερο η τοπική κοινωνία θα επιβαρυνθούν οικονομικά, χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος.

Επειδή η θεσμοθέτηση παράπλευρων σταθμών διοδίων σε αυτή τη χρονική στιγμή μοναδικό αποτέλεσμα θα έχει την επιβάρυνση των κατοίκων του νομού Κιλκίς, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οφείλει να προβεί σε ενέργειες για την άμεση διακοπή των εργασιών και να συζητήσει με την «Εγνατία Α.Ε.», τους τοπικούς φορείς και την κοινωνία, οποιοδήποτε περαιτέρω βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.