Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τετραήμερο με πλούσια δραστηριότητα στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου  Γυμνασίου  Κιλκίς 
Ένα τετραήμερο με πλούσια δραστηριότητα ήταν αυτό που πέρασε για το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Το σχολείο, ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία και σε διαρκή αλληλεπίδραση μ’ αυτήν, συμμετέχοντας στην κοινωνική, θρησκευτική και πνευματική ζωή του τόπου ανέπτυξε τις παραπάνω δράσεις: 

Την Παρασκευή 25/10 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου 1940 κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε επίδοση αριστείων – βραβείων στους αριστεύσαντες κατά το σχολικό έτος 2018-19 μαθητές .

Τιμήθηκε ακόμη για την προσφορά του στην παιδεία και τον πολιτισμό του Κιλκίς ο προ 80ετίας μαθητής του σχολείου Νικοπολιτίδης Δημήτριος, ο οποίος διετέλεσε και διευθυντής του σχολείου στη δεκαετία του ΄80. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Κιλκίς κ. Κυριακίδης Δημήτριος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η χορωδία του σχολείου έψαλλε στον παρακείμενο Ιερό Ναό το απολυτίκιο του Αγίου Δημητρίου συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στις πανηγυρικές εκδηλώσεις της ημέρας.

Την Δευτέρα 28/10 τμήματα του σχολείου με την σημαία συμμετείχαν στην καθιερωμένη παρέλαση αποδίδοντας φόρο τιμής στους ήρωες του έπους το ‘40 και αποκομίζοντας θετικές εντυπώσεις με την άψογη παρουσία τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.