Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ο Δημήτριος Λουκάς στο "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού πάει Μπροστά για να δημιουργήσει ισχυρές συνθήκες ανάπτυξης στην περιοχή. Με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη και τη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ κατέρχεται στα κοινά ο Δημήτριος Λουκάς, συνταξιούχος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, για να δώσει προστιθέμενη αξία στον τόπο του με ιδέες, με προτάσεις και δουλειά. 

Μετά από πολλές συζητήσεις και επαφές με συνδημότες του, που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, ο Δημήτριος Λουκάς αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Δημήτρη Κυριακίδη, με τον οποίο μοιράζονται κοινές αξίες, και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού

Ο Δημήτριος Λουκάς γεννήθηκε το 1954 και έλκει την καταγωγή του από το Πυργωτό και τον Άγιο Παντελεήμονα. Υπηρέτησε ως υπαξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία. Η σταδιοδρομία του συνεχίστηκε στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία όπου εργάστηκε ως μηχανικός αεροσκαφών. Μετεκπαιδεύτηκε στη Γαλλική Snecma καθώς και στα mirage 2000. Δέκα χρόνια πριν από τη συνταξιοδότησή του, το 2010, ανέλαβε καθήκοντα Επιθεωρητή Ποιοτικού Ελέγχου αεροσκαφών και κινητήρων.

Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής του ‘’Άρη’’ Αγίου Παντελεήμονα και της αθλητικής ομάδας ‘’Ελπίδα’’ του Παλαιού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε:

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Μακεδνός" της Ε.Α.Β.
Εκδότης και αρχισυντάκτης του διμηνιαίου πολιτιστικού δελτίου ‘’ΕΠΕΑ ΜΑΚΕΔΝΑ’’ με θέματα Μακεδονίας και Θράκης

Γεν. Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Γουλέμι" Φθιώτιδας

Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Αεροσκαφών με ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία έδρας τεχνολογίας αεροσκαφών στα ΤΕΙ Χαλκίδας

Γεν. γραμματέας του Πανελλήνιου Σωματείου Πτυχιούχων Τεχνικών – Τεχνολόγων Αεροσκαφών

Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων επί εξαετία στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.