Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ο Γιώργος (Γιούρας) Παπαδόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Γιώργος (Γιούρας) Παπαδόπουλος είναι 62 ετών με καταγωγή από το Χωρύγι. Έχει γεννηθεί και μεγάλωσε, ως παιδί πολιτικών προσφύγων στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ, όπου και παντρεύτηκε με τη σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες. Είναι πολιτικός μηχανικός και διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Κιλκίς.

Έχει ασχοληθεί με τον Πολιτισμό, με τη συμμετοχή του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χωρυγίου. Σήμερα είναι πρόεδρος του Παραρτήματος Κιλκίς της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Ο Γιώργος (Γιούρας) Παπαδόπουλος είναι ένας δοκιμασμένος αγωνιστής που βρίσκεται για χρόνια στην πρώτη γραμμή της πάλης τους εργατικού – λαϊκού κινήματος του Κιλκίς. 

Γι’ αυτό δίνει και αυτή τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ, ώστε να απαντηθεί η ενιαία επίθεση που δέχονται η ζωή και τα δικαιώματα του λαού από το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις τους, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το Δήμο και την Περιφέρεια ως στηρίγματά τους.

Με ισχυρό ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και τη Βουλή και ισχυρή τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:
Μπορούμε να δυναμώσουμε το μοναδικό πόλο αντίστασης και προοπτικής για το λαό, κόντρα στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, που στήνεται για να εγκλωβιστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια.

Μπορούμε να βάλουμε εμπόδια, να καθυστερήσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε μέτρα ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια, να ανοίξουμε το δρόμο για να επιβάλουμε ριζικές αλλαγές, για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.