Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση "Λαϊκής Συσπείρωσης" για επίσκεψη Γιαννούλη στο Κιλκίς

Ανακοίνωση "Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς"
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ παραβλέπει τα καθημερινά προβλήματα του λαού, γιατί ενδιαφέρεται μόνο για τα επιχειρηματικά συμφέροντα

Ο εκλεκτός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρ. Γιαννούλης, αν και περιόδευσε σε Παιονία και Κιλκίς, μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δ. Αγαθόπουλος, που υποτίθεται γνωρίζουν τον τόπο τους,παρέβλεψε ορισμένες σημαντικές πλευρές της καθημερινότητας και της ζωής των εργαζόμενων του Κιλκίς.

Μπορεί ο κ. Γιαννούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλάνε για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, όμως ξεχνάνε ότι αυτή η επιχειρηματικότητα και η ανάπτυξη στηρίζεται πάνω στις διαλυμένες εργασιακές σχέσεις, στις ολιγόμηνες συμβάσεις, στους χαμηλούς μισθούς, στην εντατικοποίηση της εργασίας και τα συχνά εργατικά ατυχήματα. 


Την ίδια ώρα που οι βιομήχανοι του νομού ενισχύονται από τα αναπτυξιακά προγράμματα και τις φοροαπαλλαγές, οι εργαζόμενοι πληρώνουν δυσβάσταχτους φόρους και το εισόδημά τους δεν αρκεί ούτε για τα αναγκαία.

Μπορεί ο κ. Γιαννούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλάνε για ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, όμως ξεχνάνε ότι η ΚΑΠ της ΕΕ και οι πολιτικές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της σημερινής κυβέρνησης, οδηγούν στη συγκέντρωση της γης, της παραγωγής και του εμπορίου σε όλο και λιγότερα χέρια, σε καρτέλ και μονοπωλιακούς ομίλους, συμπιέζουν και οδηγούν στο ξεκλήρισμα τους αγρότες και τις οικογένειές τους που τα βγάζουν όλο και πιο δύσκολα πέρα χρόνο με το χρόνο.

Μπορεί, επίσης, ο κ. Γιαννούλης και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κυκλοφόρησαν στην αγορά του Κιλκίς, όμως φαίνεται να μην κατάλαβαν ότι τα εμπορομάγαζα ήταν άδεια και ότι οι εργαζόμενοι δεν θα προμηθευτούν ούτε τα απαραίτητα για τις γιορτές για ακόμα μία χρονιά.

Ο λαός του Κιλκίς, σ’ αυτές τις εκλογές, μπορεί να αξιοποιήσει την πείρα του, να μετρήσει στην καθημερινότητά του πόσα χάνει και πόσα κερδίζει από την πολιτική που εφαρμόζουν από κοινού Κυβέρνηση και Τοπική Διοίκηση.

Μπορεί να καταλάβει, επίσης, ότι οι προτάσεις του κ. Γιαννούλη (ΣΥΡΙΖΑ) και του κ. Τζιτζικώστα (ΝΔ) είναι ίδιες «σαν δυο σταγόνες νερό», από τη στιγμή που και οι δυο τους ενδιαφέρονται για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη της καπιταλιστικής οικονομίας, την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, τις προτεραιότητες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή, και αφήνουν στην άκρη τις ανάγκες των εργαζόμενων και της νεολαίας.

Ο λαός του Κιλκίς, να εκτιμήσει από την ίδια του τη ζωή ποιες δυνάμεις ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, παλεύοντας για τις σύγχρονες ανάγκες του και να στηρίξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Κιλκίς:

Αθανασιάδης Θεόδωρος

Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία)

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος

Φαχουρίδου Βασιλική (Βίκυ)

Χαλίτσιος Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.