Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουνίου 2018 στα γραφεία της (Αθηνών & 25ης Μαρτίου γωνία) η ΝΟΔΕ Κιλκίς κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου Μηνά Παπαδόπουλου.

Κύριο θέμα της η επίσκεψη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης – Προέδρου ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιλκίς για την 105η επέτειο της Μάχης και Απελευθέρωσης της πόλης (21 Ιουνίου 1913).

Τα Μέλη της ΝΟΔΕ ενημερώθηκαν για το πλήρες πρόγραμμα της παρουσίας του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 και ρυθμίσθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την υποδοχή και την επίσκεψη στην πόλη του αυριανού πρωθυπουργού της χώρας (το πρόγραμμα σας έχει κοινοποιηθεί με ξεχωριστό έγγραφο).

Στην υπόλοιπη θεματολογία της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε ομόφωνα (εισήγηση Προέδρου Μ. Παπαδόπουλου) η έναρξη,δημιουργία και τήρηση από εδώ και στο εξής τραπεζικού λογαριασμού της Νομαρχιακής Οργάνωσης (Τράπεζα Πειραιώς) και δόθηκε η σχετική εξουσιοδότηση έναρξης και διαχείρισης στα μέλη της ΝΟΔΕ κ.Π. Καντζάβελο-Γραμματέα και Κα Αμ. Ξοπλίδου-Υπεύθυνη Οικονομίας & Οικονομικών. 

Ο λογαριασμός ''ανοίγεται'' για λόγους διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης για την διευκόλυνση της Οργάνωσης στις συναλλαγές της. Θα συμβάλει δε στην καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία της.

Συζητήθηκε επίσης (στη συνεδρίαση παρέστη και ο υπεύθυνος του κόμματος για θέματα οργάνωσης εκλογών σε επίπεδο περιφέρειας Κ.Μακεδονίας κ. Αν.Τρεντζίδης) η προετοιμασία από τώρα για την εκλογική ετοιμότητα της ΝΔ που πρέπει να υπάρξει για το νομό Κιλκίς ώστε όλα να είναι από πριν ρυθμισμένα. 

Για το λόγο αυτό ήδη η ΝΟΔΕ έχει μεριμνήσει και πραγματοποιήσει σε ένα πάρα πολύ ικανοποιητικό στάδιο τις σχετικές προεργασίες με τον υπεύθυνο εκλογικής ετοιμότητας της Οργάνωσης κ.Λ. Κοζάρη. 

Ο κ. Κοζάρης σε συνεργασία με τον κ. Τρεντζίδη, τον Πρόεδρο Μ. Παπαδόπουλο και τους νομικούς που έχει την τύχη να έχει στη σύνθεση της η νέα ΝΟΔΕ (Κα Καλλισθένη Πάκα γνωστή δικηγόρο και υπεύθυνη Δικαιοσύνης, κ. Π. Καντζάβελο συμβολαιογγράφο – Γραμματέα) θα συντονίσουν το συγκεκριμένο έργο.

Αποφασίσθηκε επίσης και θα ξεκινήσει άμεσα ένας κύκλος ενημερώσεων και ανταλλαγής απόψεων με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.