Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Δήμος Κιλκίς: Σύμβαση για την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ρούχων

Οι παρεμβάσεις ανακύκλωσης στο Δήμο Κιλκίς διευρύνονται και στον τομέα των μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης. Για το σκοπό αυτό η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα υπέγραψε σύμβαση με εκπρόσωπο της εταιρίας συλλογής και ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ενδυμάτων EastWest.

Η συμβαλλόμενη εταιρία αναλαμβάνει να τοποθετήσει δωρεάν είκοσι κάδους ειδικών προδιαγραφών σε χώρους που θα της υποδείξει η Αντιδημαρχία με σκοπό τη συλλογή μεταχειρισμένων ρούχων ενώ δεσμεύεται σε περαιτέρω προμήθεια άλλων δέκα κάδων εντός του 2018 εφόσον το εν λόγω πρόγραμμα ανακύκλωσης έχει επιτυχή ανταπόκριση.

Η εταιρία θα συλλέγει τα υλικά της ανακύκλωσης με ίδια μέσα, θα τα επεξεργάζεται και θα επιστρέφει μέρος της ποσότητας ρούχων για επανάχρηση στην υπηρεσία καθαριότητας.

Οι ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης των ρούχων θα εγκατασταθούν σε δρόμους και σημεία της πόλης του Κιλκίς μετά τις γιορτές του Πάσχα ενώ από την εταιρία θα διατεθεί έντυπο υλικό για την ενημέρωση των πολιτών επί της ανακύκλωσης των ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την υπογραφείσα σύμβαση δε δημιουργείται καμία οικονομική απαίτηση για το Δήμο Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.