Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Σε Φιλανθρωπικό Τουρνουά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και κόσμου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Λεόντων στη Νέα Ευκαρπία το Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη στήριξη των σχολείων της παιδιατρικής του ΑΧΕΠΑ. 

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε με τα τμήματα Κ13 ''Ρεάλ 2005'', Κ11 ''Ίντερ2007'' και Κ9 ''Μάντσεστερ 2009'' .

Στον αγωνιστικό τομέα τα τμήματα της Αλέξανδρου έδειξαν για ακόμη μια φορά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται αφού οι προπαίδες και προτζούνιορ πέτυχαν αμφότεροι το απόλυτο των νικών με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ και οι τζούνιορ κατάφεραν να βγάλουν το τουρνουά αήττητοι με 2 νίκες και δυο ισοπαλίες.

Βέβαια, το σημαντικότερο στοιχείο των αγώνων υπήρξε ο λόγος πραγματοποίησής του. Η συμμετοχή των παιδιών σε φιλανθρωπικά τουρνουά ενισχύει τις αξίες του ανθρωπισμού και της προσφοράς και διαμορφώνει προσωπικότητες με κοινωνικό και αλληλέγγυο χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.